Bij de omnivereniging BSC Unisson zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor diverse subafdelingen, commissies, projecten, activiteiten, etc. Onderstaand de vacatures die gemeld zijn.

 

Voetbal (scheidsrechterszaken)

Scheidsrechters jeugd en senioren

Ter versterking van het huidige BSC Unisson scheidsrechterskorps zijn we op zoek naar enthousiaste jongens/meisjes en mannen/vrouwen om af en toe een wedstrijd te fluiten van onze jeugd op zaterdag of van onze lagere seniorenteams op de zondag. Met name in de beginperiode wordt je uiteraard begeleid door een ervaren scheidsrechter. Daarnaast kun je een scheidsrechterscursus volgen. Deze cursus zal in januari 2018 plaatsvinden. De kosten daarvan komen uiteraard geheel voor rekening van BSC Unisson, indien je daarna thuiswedstrijden van BSC Unisson teams fluit. Verder bieden wij: een fonkelnieuw en hypermodern complex, geen salaris, prettige collega’s, een landelijke omgeving en verder alle voordelen die vrijwilligerswerk biedt.

Belangstellenden kunnen reageren door te mailen naar voetbal_wedstrijdzaken@bscunisson.nl. Of vraag naar Teun van der Velden (jeugd), of Monique Kip (senioren).

 

Boekelopers

Enthousiaste hardlooptrainer (m/v)
Ben je sportief, enthousiast, heb je meerdere jaren loopervaring en ben je in het bezit van het diploma BLT3 van de Atletiekunie (of gelijkwaardig)? Draagt je je kennis van de hardloopsport graag over en wilt een sportieve prestatie neerzetten met onze Boekelopers? Ben je tevens beschikbaar op één of meerdere dagen (maandag-, woensdag (avond) en vrijdag(ochtend)? Reageer dan op deze oproep!

Voldoe je wel aan gevraagde competenties, maar ben je niet in het bezit van het diploma, zien we ook graag je reactie tegemoet. Het volgen van een trainingsopleiding behoort tot de mogelijkheden.

Belangstellenden voor de openstaande vacature hardlooptrainer kunnen reageren door te mailen naar lopers@bscunisson.nl

Enthousiaste survivalruntrainer (m/v)
Bij de Boekelopers wordt gewerkt aan een survivalbaan voor een survivalgroep (Boekelopers Survivalrun). Hiervoor zijn wij opzoek naar een trainer. Onze voorkeur gaat uit naar een enthousiast persoon die een sportopleiding heeft gevolgd of ermee bezig is (CIOS of fysiotherapie). In eerste instantie zal het gaan om volwassen sporters. Voor de toekomst hebben we ook ambities om een jeugdgroep te starten.
Naast het begeleiden van trainingen hoort het opstellen van trainingsplanning ook tot de taken. Voor survivalruntrainer gelden dezelfde voorwaarden als voor de hardlooptrainer.

Belangstellenden voor de openstaande vacature survivalruntrainer kunnen reageren door te mailen naar survivalrun@bscunisson.nl

Kantine

Kantinedienst
Voor het seizoen 2017/2018 zoeken we nog diverse mensen die bij voorkeur 1 keer per 6 weken een kantinedienst willen draaien. Het betreft de maandagavond (18.45-22.30), dinsdagavond (18.45-23.00), woensdagavond (18.45-23.00), donderdagavond (18.45-24.00), vrijdagavond (18.45-24.00), de zaterdag (3 blokken tussen 08.30-18.00) of de zondag (3 blokken tussen 07.45-18.30). Wil je minder vaak of juist vaker een dienst draaien ben je uiteraard ook van harte welkom.

Belangstellenden voor de openstaande vacature(s) bij de kantine kunnen reageren door te mailen naar kantine@bscunisson.nl of contact op te nemen met Moniek Roe of Rohé, planning kantinediensten.

Website

Webmaster (spoed)
Wij zijn met spoed op zoek naar een webmaster voor onze website www.bscunisson.nl. Hij of zij zal samen met de overige 2 webmasters verantwoordelijk zijn voor het up-to-date houden van de website. De aandachtsgebieden zijn voetbal, algemeen beheer website en beheer email en webmail. Naast een webmaster afdeling voetbal kent BSC Unisson ook nog een webmaster afdeling lopers, survival en een webmaster voor algemene zaken. Ook de sociale media Facebook en Twitter behoren tot het takenpakket.

Journalisten
Ter versterking van de groep webmaster@bscunisson.nl zijn we op zoek naar journalisten, die periodiek hun bijdragen aan de website willen leveren. Hierbij moet gedacht worden aan columns, wedstrijdverslagen, activiteitenverslagen, etc.

Belangstellenden voor de openstaande vacature(s) website kunnen reageren door te mailen naar webmaster@bscunisson.nl.