Bij de omnivereniging BSC Unisson zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor diverse subafdelingen, commissies, projecten, activiteiten, etc. Onderstaand de vacatures die gemeld zijn.

Voetbal (scheidsrechterszaken)

Scheidsrechters jeugd en senioren

Ter versterking van het huidige BSC Unisson scheidsrechterskorps zijn we op zoek naar enthousiaste jongens/meisjes en mannen/vrouwen om af en toe een wedstrijd te fluiten van onze jeugd op zaterdag of van onze lagere seniorenteams op de zondag. Met name in de beginperiode wordt je uiteraard begeleid door een ervaren scheidsrechter. Daarnaast kun je een scheidsrechterscursus volgen. De kosten daarvan komen uiteraard geheel voor rekening van BSC Unisson, indien je daarna thuiswedstrijden van BSC Unisson teams fluit. Verder bieden wij: een fonkelnieuw en hypermodern complex, geen salaris, prettige collega’s, een landelijke omgeving en verder alle voordelen die vrijwilligerswerk biedt.

Belangstellenden kunnen reageren door te mailen naar voetbal_wedstrijdzaken@bscunisson.nl. Of vraag naar Eddy Levers.

Kantine

Kantinedienst
Voor het seizoen 2019/2020 zoeken we nog diverse mensen die bij voorkeur 1 keer per 6 weken een kantinedienst willen draaien. Het betreft de maandagavond (18.45-22.30), dinsdagavond (18.45-23.00), woensdagavond (18.45-23.00), donderdagavond (18.45-24.00), vrijdagavond (18.45-24.00), de zaterdag (3 blokken tussen 08.30-18.00) of de zondag (3 blokken tussen 07.45-18.30). Wil je minder vaak of juist vaker een dienst draaien ben je uiteraard ook van harte welkom.

Belangstellenden voor de openstaande vacature(s) bij de kantine kunnen reageren door te mailen naar kantine@bscunisson.nl.

Website

Webmaster
Wij zijn op zoek naar een webmaster voor onze website www.bscunisson.nl. Hij of zij zal samen met de overige 2 webmasters verantwoordelijk zijn voor het up-to-date houden van de website. De aandachtsgebieden zijn voetbal, algemeen beheer website en beheer email en webmail. Naast een webmaster afdeling voetbal kent BSC Unisson ook nog een webmaster afdeling lopers, survival en een webmaster voor algemene zaken. Ook de sociale media Facebook en Twitter behoren tot het takenpakket.

Journalisten
Ter versterking van de groep webmaster@bscunisson.nl zijn we op zoek naar journalisten, die periodiek hun bijdragen aan de website willen leveren. Hierbij moet gedacht worden aan columns, wedstrijdverslagen, activiteitenverslagen, etc.

Belangstellenden voor de openstaande vacature(s) website kunnen reageren door te mailen naar webmaster@bscunisson.nl.