Survivalrun Boekelo is een survivalvereniging in opbouw. Onder de vleugels van hardloopgroep de Boekelopers is er een begin gemaakt met een survivalbaan. In 2016 zijn de eerste concrete afspraken gemaakt en vanaf begin 2017 is er onder leiding van Charles van Aken begonnen aan de bouw van een uitdagende trainingslocatie op het terrein van de Zweede.
In een constructie van ruim 600 m2 in oppervlakte zijn diverse combinatie- en touwhindernissen gerealiseerd om te trainen op techniek, kracht en uithoudingsvermogen.

Doel is om een uitdagende en toegankelijke trainingslocatie te creëren voor zowel gevorderde als beginnende klauteraars. Er komen vaste trainingsmomenten waarop met een ervaren trainer wordt geoefend op techniek, snelheid en kracht. In combinatie met de 400 meter hardloopbaan en de bosrijke omgeving hebben we  erg veel trainingsmogelijkheden. Na afloop van de training is er de mogelijkheid om even bij te komen in de kantine.

Wil je de bouw vorderingen volgen kijk dan op Boekelopers_survivalrun

Interesse in Boekelopers survivalrun mail naar survivalrun@bscunisson.nl

Lid worden

Lid worden is bijzonder eenvoudig. Door hier te klikken kun U het nieuwe formulier volledig digitaal invullen. Door op de knop “Versturen” te klikken wordt het formulier automatisch doorgestuurd naar de Ledenadministratie van BSC Unisson. Voor meer info verwijzen wij U naar onze pagina contributiebepalingen.

Daarnaast dien je als survivallid ook een lidmaatschap af te sluiten bij Survivalbond Nederland. Dit lidmaatschap kost 17,50 en is verplicht in verband met de aanvullende verzekering die de bond biedt aan leden.