dezweedekleinEen nieuw complex bouwen is 1 ding, maar een complex beheren en onderhouden is nog iets geheel anders. Voor het buitenwerk hebben we onze alom geprezen onderhoudsgroep van BSC Unisson, voor het gebouw zelf hebben we een separate beheercommissie die valt onder de verantwoordelijkheid van het Stichtingsbestuur MFA.

Melding maken van een klacht of idee per mail

Mocht je zaken in en rond het gebouw tegenkomen die je niet zelf op kunt lossen, die gerepareerd moeten worden, tips in het kader van de aankleding van het gebouw hebben, of wat dan ook en die bestemd zijn voor de beheercommissie, vul dan ons contactformulier in.

De melding wordt automatisch naar de beheercommissie verzonden indien u als onderwerp “beheermelding De Zweede” selecteert.

Wat kunnen we zelf doen om MFA De Zweede mooi te houden

Uiteraard kunnen wij zelf meewerken aan een langdurig mooi gebouw, door kleedkamers netjes achter te laten, schoenen buiten uit te kloppen, de eigen bekertjes/flessen op te ruimen als je naar huis gaat, etc. Verder laat je de wc’s netjes achter na gebruik en leeg eens een prullenbak als die onverhoopt overvol blijkt te zijn. Voor al dit soort zaken zijn we onze “eigen vrijwilliger”.

De beheercommissie accommodatie De Zweede

Daarnaast zijn er uiteraard diverse zaken waarvoor meer deskundigheid of overleg noodzakelijk is. Voor onderhoud aan en beheer van het MFA en voor het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen, is er een beheercommissie in het leven geroepen. Deze commissie valt onder de verantwoordelijkheid van het bestuur van het MFA De Zweede.

De beheercommissie bestaat uit een vijftal deskundige vrijwilligers:

  • Andre Börgeling (beheerder MFA)
  • Gerrit Waanders
  • Martin Sak
  • Frank Winkelhorst
  • Marco Winters