25e editie BSC Unisson U16 toernooi: 6 deelnemers liggen al vast

Alhoewel de winter nog moet komen en Sinterklaas pas in het land is, is de organisatie van het Internationaal BSC Unisson O16-toernooi (U16) al weer een aantal maanden bezig met de 25e editie van 2018,  en heeft het de eerste 5 teams (naast BSC Unisson zelf) voor dit jubileum toernooi al weer weten vast te leggen.

De winnaar van een vorige editie mag traditiegetrouw zijn titel komen verdedigen en 2-voudig winnaar Randers Freja FC uit Denemarken heeft die uitdaging aangenomen. Ook de verliezend finalist van vorig jaar, het Kroatische Lokomotiva Zagreb heeft zijn komst toegezegd. Uit België komt KV Mechelen, dat als debutant in 2016 een verdienstelijke vierde plaats behaalde. Met FC Twente heeft de organisatie de plaatselijke trots weten vast te leggen. Kalmar FF uit Zweden debuteert tijdens de 25e editie.

De 25e editie zal worden gehouden in het Pinsterweekeinde van 19 t/m 21 mei 2018 op de velden van Sportpark De Zweede in Boekelo.

Voor meer informatie over de editie van 2018 kijkt U in het submenu B-toernooi, elders op deze site of klik op deze link http://www.bscunisson.nl/bezoekersinfo/.