Za 9 nov grote aanbeldag bouwstenenactie MFA De Zweede

Onder het motto “DRAAG EEN STEENTJE BIJ” zijn op 9 nov vanaf 10 uur, zo’n 40 vrijwilligers op pad gegaan in Boekelo, Usselo en Twekkelo, om bouwstenen te verkopen tbv van de inrichting van het nieuwe MFA De Zweede. Overigens mag U uiteraard ook een vrije gift geven, i.p.v. een steen te kopen. De Stichting MFA heeft zich ten doel gesteld om voor het einde van de bouw 50.000 euro in te zamelen.

de zweede 5

Foto boven: Een deel van de toekomstige bewoners van De Zweede
 

Op en in de multifunctionele accommodatie wordt behalve gesport, ook muziek gemaakt, vergadert de Dorpsraad en zal fysio-therapie worden gevestigd. Bij de inrichting van de ruimtes (niet luxe, maar wel functioneel), moet worden gedacht aan muziekapparatuur, beeldschermen, apparatuur tbv presentaties, goed (en wellicht openbaar) internet/wifi, goede telefonie en aan de inrichting algemeen.

De bouwstenenactie: Onze eigen Wall of fame

Koop een steen met de eigen firma-/familie-naam er op, want wie wil zijn naam nou niet terug zien op de muur in hal van De Zweede, de “Wall of fame”. Iedereen kan een steen kopen in de vorm van een plastic plaat, ter grootte van een bouwsteen. Voor particulieren zijn er stenen van 50 of 70 euro. Voor bedrijven zijn de grotere stenen gereserveerd van 500 of 1.000 euro.

Zaterdag 9 november de grote aanbeldag

Rond 1 novemberheeft elke inwoner en elk bedrijf in Boekelo, Usselo en Twekkelo, tegelijk met de verspreiding van het infoblad Boeke-loos, een brief in de bus gekregen met uitleg en een in te vullen machtigingskaart. De machtigingen worden op zaterdag 9 november door vrijwilligers van alle betrokken verenigingen opgehaald. De teams zullen geen contant geld aannemen! Woont U buiten het verspreingdgebied van Boeke-loos, scroll dan verder naar het eind, voor meer info.

De bouwstenen

de zweede 8

De machtiging

Mocht U om welke reden ook, niet in het verspreingsgebied van de Boeke-loos wonen, en/of geen machtiging hebben ontvangen dan kunt U deze hier wellicht nog uitprinten.

de zweede 6

Ik woon buiten het verzorgingsgebied van Boeke-loos, en ik wil toch graag een steen kopen

Op zaterdag 9 november komen wij de, via het blad Boeke-loos rond 1 of 2 november, verspreide info- en machtigingsformulieren ophalen.

Nu kan het zijn dat U buiten dit gebied woont en toch graag mee wilt doen. In dat geval zijn er meerdere mogelijkheden:

In alle gevallen zorgen wij ervoor dat uw aanvraag doorgestuurd wordt naar de administratie bouwsteenactie.