Publicatie3

In augustus 2013 is deze commissie binnen de afdeling voetbal nieuw leven ingeblazen, op initiatief van de leden zelf. De activiteitencommissie wil de leden van BSC Unisson, naast sport, meer ontspanning aanbieden en heeft dit de afgelopen 3 seizoenen met veel enthousiasme en met veel succes gedaan, getuige de grote opkomst bij de diverse activiteiten.

De commissie bestaat uit 5 personen: Arjan Wissink, Egbert Roossink, Remy van der Beek, Monique Kip en Joyce Boksem.

Wil je ook (af en toe) meehelpen met het bedenken en/of organiseren van activiteiten, neem dan contact met op ons. Email: recreatie@bscunisson.nl, of maak gebruik van ons contactformulier.

Het programma van 2017/2018, (zie ook agenda links in het openingsmenu)

Wat? Wanneer? Wie?
Sinterklaas woensdag 29 november JO9, JO8, JO7 en kabouters
Kerstfeest zaterdag 23 december iedereen
Boerenkooltoernooi zondag 7 januari JO19 en senioren
Dartstoernooi zaterdag 13 januari iedereen
Speursmokkeltocht vrijdag 16 februari JO15 en ouder
Filmavond vrijdag 16 maart JO13, JO11 en JO10
Sportgala zaterdag 2 juni iedereen
Louis Timmer Sponsortoernooi zaterdag 9 juni iedereen

De enige wijziging qua activiteiten die er plaats zal vinden is dat dit jaar de Playbackshow wordt overgeslagen en hiervoor in de plaats een groot Kerstfeest wordt georganiseerd op zaterdag 23 december! Daarnaast zal er bij het Louis Timmer (Sponsor)toernooi een kleine aanpassing plaatsvinden. Dit jaar kan een ieder zich alleen nog maar met of via een sponsor opgeven.

Wat organiseren wij nog meer:

Verder organiseren we alles rondom “de pupil van de week“. Bij elke thuiswedstrijd wordt het eerste team begeleid door een pupil van de week, afkomstig uit 1 van de 4 O9-teams. Bij de thuiswedstrijden van het eerste team is ook de verloting weer terug van zeer lang weggeweest. Loten worden verkocht door afwisselend de O15- en O13-jeugd. Prijzen worden beschikbaar gesteld door de Boekelose Middenstand.

Het kan zijn dat er nog een enkele activiteit bijkomt, maar hierover zijn we nog in overleg.

Mocht iemand suggesties hebben, kun je deze mailen naar arjanwissink4@hotmail.com of naar recreatie@bscunisson.nl.