Boekelopers logo 2

De-Net-Voor-De-Vakantie-Partnerloop (juni)

partnerloop

 

Deze  fiets/trimloop door de schitterende Twentse natuur zal starten en finishen op sportpark De Zweede. De wedstrijd- commissie heeft voor u een mooie en uitdagende route uitgezet, langs de mooiste plekjes in de omgeving. De route is deels onverhard. Evenals voorgaande jaren zal een team bestaan uit 2 tot maximaal 5 personen. Uit dit team zal er 1 hardlopen, de rest zal volgen per fiets. Tijdens de wedstrijd mag de loper, zo vaak als men wil, wisselen met 1 fietser. Finishen doen we als team.

Een gezellige gezin/teamloop.

Afstand: halve marathon.


Military  Crossloop (oktober)

waterbak

Ben jij een hardloper die in is voor een uitdaging, anders dan de gebaande paden? Dan is de Military Crossloop echt iets voor jou! Het parcours waar zaterdag de paarden cross country gaan is de dag erna voor de hardlopers. Natuurlijk gaan ook wij over de hindernissen en door de waterbak.

Volg de link voor een impressie van de Military Crossloop. Met dank aan Martijn Boshuis.

Een uitdagend en recreatief hardloopevenement.

Afstanden: circa 6 km. en 12 km.

Voor up to date informatie kijk op Military Crossloop 


Kerstcrossloop (2e kerstdag)

kerstcross001

Zo langzamerhand een klassieker bij de Boekelopers. Start en finish zijn op de 400 meter hardloopbaan op het sportpark De Zweede. Vanaf het sportpark zal een uitdagende route gelopen worden door de bossen, over zandpaden en langs de beekjes in de omgeving van Boekelo en Usselo.

Een echte crossloop. 

Afstanden: 0.8 km (kinderen 4-12 jaar), 5 km en 10 km (2 rondes).

Voor up to date informatie kijk op Kerstcrossloop


Volg de Boekelopers ook op: