Alleen positieve geluiden op goed bezochte nieuwjaarsreceptie

Bijna 125 mensen vulden op zondag 5 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie de kantine op de Grobbe. De bijeenkomst voor leden, sponsoren, relaties, oud-leden wordt traditiegetrouw aansluitend aan de nieuwjaarswedstrijd gehouden.

Voorzitter Rob Stokkers pastte zich snel aan de omstandigheden aan en hield zijn nieuwjaarsspeech enthousiast, staande op een tafel, vermoedelijk om het overzicht te kunnen bewaren. Uit zijn mond dit keer alleen positieve geluiden. Over het damesteam dat onze vereniging nieuw elan geeft, iets waarmee de mannelijke helft van de aanwezigen het roerend eens was. Over de nieuwbouw die in november nu toch echt begonnen is en naar verwachting rond de zomer klaar zal (moeten) zijn. Over de actieve rol van BSC Unisson op twitter, facebook en de website. Ook was er nog een dankwoord aan het adres van Egbert Roossink, die erg druk is geweest met de coördinatie van de succesvolle bouwstenenactie binnen BSC Unisson. Over de contractverlengingen met de selectietrainers Stefan Sogtoen en Han Dijks. Leuk was het om deze middag nog een aantal leden van “vroeger” terug te zien.

Kortom onze vereniging leeft en gaat een heel interessant jaar 2014 tegemoet.

De speech werd beëindigd met de zin die al meerdere jaren tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst is uitgesproken: “komende zomer zitten wij op het nieuwe Sportpark”. De aanwezigen hielden hem aan die belofte.

DSC_0236   DSC_0237

DSC_0243   DSC_0234

Onder het genot van een drankje en een speciaal nieuwjaarshapje werd er nog gezellig en lang met elkaar gekletst.

DSC_0235