BSC Unisson B-toernooi dag 2

Na een goed verlopen eerste toernooidag met spannende wedstrijden en bij vlagen leuk voetbal, werd er zojuist om 11.30 uur afgetrapt voor de tweede toernooidag met de wedstrijden Hvidovre IF tegen Ludogerets (foto’s L en LO) en AS Trencin tegen Randers Freja (foto RO).

Na de eerste dag wordt de ranglijst in poule A geleid door Trencin met 6 punten, gevolgd door Randers Freja met 4 en in poule B leiden DWS en Club Langley beiden met 4 punten.

IMG_2496   IMG_2497

De verwachte regen bleef op dag 2 niet uit en zorgde voor een tijdelijke (?) weersomslag, waarbij de blikken van het wedstrijdsecretariaat argwanend op Buienradar.nl bleven gericht.

IMG_2507   IMG_2504

In de loop van de middag plaatsten AS Trencin en Hvidovre zich als eersten voor de kruisfinales en bleef BSC Unisson zich kranig weren, ondanks de derde nederlaag.

IMG_2522   IMG_2521

Uitslagen dag 2:
Hvidovre – Ludogerets
Randers Freja – Trencin 0-1
DWS – Club Lanley 1-0
De Graafschap – Halmstads 1-0
TeBe Berlin – Trencin 1-0
BSC Unisson – Hvidovre 0-3
DWS – Ludogorets 3-3
Halmstads – Randers Freja 1-9
BSC Unisson – Club Langley 0-0
TeBe Berlin – De Graafschap 1-2
 

12.31: Door de 1-0 overwinning van Trencin op Randers Freja in de openingswedstrijd van dag 2, heeft Trencin zich als eerste geplaatst voor de kruisfinales van Maandag en is en passant nog steeds zonder puntenverlies.

13.40: Ondanks de prachtige 1-0 winst op Club Langley is in poule B het Amsterdamse AFC DWS met 7 punten uit 3 wedstrijden nog niet zeker van de kruisfinales, maar heeft in de laatste wedstrijd aan een gelijk spel genoeg.

15.00: TeBe Berlin bracht AS Trencin in poule A met 1-0 de eerste nederlaag toe en zette zo zelf een grote stap richting kruisfinales. Trencin was al geplaatst. In poule B wist Hvidovre zich als tweede team, na Trencin, te plaatsen voor de kruisfinales na een relgematige 3-0 overwinning op het dapper strijdende BSC Unisson, dat op dit toernooi zich van de beste kant laat zien.

17.05: Spannende ontknoping in poule A, waar De Graafschap nummer 2 tot dat moment TeBe Berlin uit de kruisfinales houdt en er voor zorgt dat uiteindelijk Randers Freja op doelsaldo tweede wordt. In poule A wordt DWS keurig tweede, door een iets slechter doelsaldo dan Hvidovre.

De halve-finalewedstrijden morgen om 11.40 uur: Trencin tegen DWS en het Deens onderonsje tussen Hvidovre en Randers Freja. Het toernooi begint maandag om 10.30 uur.

Voor het complete schema en alle uitslagen, klik hier. Of volg ons op facebook.

Voor het complete fotoalbum 2014, klik hier.