Beginnersclinic 5 km hardlopen gestart

Iedereen die wil beginnen met hardlopen of een tijdje”uit de running”is en dit weer wil oppakken is van harte welkom bij de Boekelopers. 

Tijdens de trainingen op ons gloednieuwe sportpark De Zweede, met 400 meter hardloopbaan, moderne kleedruimtes en gezellige kantine, zal onze enthousiaste en ervaren trainer jullie in 3 maanden tijd voorbereiden op de Snertloop in De Lutte op 7 december a.s.

Start op woensdag 17 september a.s. vanaf 19.30 uur.

Tijdens deze opbouwende trainingen ben je in staat na 12 weken circa 5 km achtereen hard te lopen. Bij opgave ontvang je het trainingsschema, waarop de dagen en afstanden die je tussendoor zelf moet trainen, vermeld staan.

Kosten voor deze clinic € 55,-

Dit is inclusief schema, inschrijving Snertloop, functioneel hardloopshirt en koffie of thee na de training. Gelegenheid tot douchen in onze nieuwe, moderne kleedruimtes. 

Boekelopers-leden kunnen kosteloos aansluiten.

Op dinsdag 9 september is er op De Zweede een informatiebijeenkomst geweest voor deelnemers aan de 5 km beginnersclinic en belangstellenden. Tijdens deze bijeenkomst is er uitleg gegeven over het trainingsschema, schoeisel, kleding en blessurepreventie. Aanwezig waren trainer  Elko Levinga en Frans Koevoets van hardloopwinkel Run2Day Hengelo. 

Heb je nog vragen of wil je je alsnog inschrijven? Mail dan naar lopers@bscunisson.nl

Opgave o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Je ontvangt dan zo snel mogelijk bericht.