Ruim 200 BSC Unisson leden bezochten FC Twente vs Heerenveen (update 2)

Zaterdagavond 1 nov. was het dan zover. Precies 216 leden, die gebruik hadden gemaakt van de kortingsactie, gingen gezamenlijk op de fiets naar De Grolsch Veste. De eerste foto’s en een video van deze geweldige happening willen we U niet onthouden, over het niveau van de wedstrijd hullen we ons in stilzwijgen, maar gezellig was het desondanks. In de loop van de dag hopen we meer foto’s en video’s toegestuurd te krijgen.

Carolien Abbink maakte deze geweldige foto, vlak voordat de indrukwekkende lange stoet van een 1/2 kilometer aan fietsen en fietsers zich op weg begaf naar het stadion.

bscutwente

De voorpret voor deze geweldige happening, op poten gezet door Monique Kip van Wedstrijdzaken (en van nog veel meer) begon donderdagavond al met het afhalen van de tickets en de sjaals en kreeg zaterdag om 18.15 een vervolg bij de Buren waar werd verzameld voor de op 1-na-grootste uitocht van Boekeloërs van de laatste jaren (het bezoek aan de Deelraadvergadering in 2008 was de grootste).

Danielle oude Groen heeft het vertek vanaf De Buren op video vast weten te leggen en het eerste dat opvalt is dat iedereen keurig naar de veiligheidsadviezen heeft geluisterd, we zien veel verlichte hesjes en alleen maar werkende fietsverlichtingen. Een compliment waard. Onderweg werden de oversteekplaatsn door eigen mensen afgezet en rond het stadion namen politie en verkeersregelaars dat over.  Toch een fantastisch gevoel dat iedereen wordt tegengehouden omdat BSC Unisson eraan komt.

 

 

Van Patrick Barels en Rob Stokkers kregen we foto’s binnen over 200 Boekeloërs in een stadion van 30.000 man en dat ziet er zo eigenlijk best nietig uit. Maar stadionspeaker Jan Bruins noemde nog even onze naam, constateerde dat “wij” in ieder geval aanwezig waren en ons logo verscheen op de 2 grote TV-schermen in het stadion, en ook dat was dan wel weer uniek te noemen . Naast BSC Unisson waren er deze avond nog meer convenant-verenigingen aanwezig, maar wij waren als kleinste vereniging duidelijk met het grootste aantal voetballiefhebbers aanwezig.

bscutwentepb   bscutwenters

En Monique Kip kwam deze foto tegen op facebook, die laat zien dat onze jongste jeugd (foto onder) zaterdag veel enthousiaster was dan de gemiddelde oudere kritische jaarkaarthouder.

bscutwentefb1

En ondertussen………, blijft U foto’s en video’s van deze happening sturen naar webmaster@bscunisson.nl.