Boekelopers naar Kastelenloop in Diepenheim. (up-date)

Na 13 weken intensieve training is het vandaag, 14 mei zo ver. De afsluiting van het voorjaarsproject van de Boekelopers. De Kastelenloop is een wedstrijd over halve marathon afstand (21.1 km.) die zowel individueel als in teamverband afgelegd kan worden. De Boekelopers hadden in totaal een afvaardiging van 29 deelnemers. Individueel kwamen er 7 aan de start, aangevuld met 6 teams van 3 lopers en 3 teams van 2 lopers. Een record aantal. Nog nooit eerder zijn er zoveel Boekelopers ingeschreven voor deelname aan een wedstrijd. Op het laatst waren er nog een aantal blessure gevallen die gelukkig ook opnieuw ingevuld zijn, zodat alle teams van start konden gaan. Dank aan de invallers. De resultaten van deze wedstrijd waren wisselend, van persoonlijke records tot vroegtijdig de wedstrijd staken. Ook dit hoort bij de hardloopsport. Alles zat in deze Kastelenloop. Over het algemeen is er een top prestatie verricht door de deelnemers op deze (te) warme Moederdag.

De echte topprestatie van vandaag is geleverd door Jaap Hilbink, een vet persoonlijk record (1:42:51) op de halve marathon en een 1e plaats in de categorie 55+. Een vermelding waard. Top gedaan Jaap.

Voor alle foto’s en uitslagen volg de link.

Met dank aan Frans Koevoets (NON STOP RUNNING) konden we in ons nieuwe clubshirt aan de start verschijnen, Frans heeft alle zeilen bij moeten zetten om de shirts op tijd bedrukt te krijgen. Op de zondagmorgen van de wedstrijd zijn ze uiteindelijk aan de deelnemers uitgereikt.

Ronald, trainer van de woensdagavond, dankt alle deelnemers voor hun inzet de afgelopen weken bij de soms best pittige trainingen en lange duurlopen. Zonder enige wanklank en met veel plezier zijn deze afgewerkt.

We gaan alvast op zoek naar een mooi najaarsproject.

Ronald Teeuw