BSC Unisson 1 bewijst zichzelf een goede dienst

Vanmiddag stond de inhaalwedstrijd tegen KSV uit Vragender op het programma. De wedstrijd was uitgesteld in verband met de Military.
KSV een geheel onbekende ploeg voor ons staat verassend op derde plaats met 10 punten uit 5 wedstrijden.
De wedstrijd begon met twee gelijk opgaande ploegen. De ploeg uit Vragender kreeg in de eerste 20 minuten twee goede mogelijkheden op de score te openen. Het was de goed keepende Brian Pieper die liet zien dat hij vandaag een niet te nemen hindernis was voor de spitsen van KSV.
De ploeg uit Boekelo kreeg steeds meer grip op de tegenstander en begon steeds makkelijk te voetballen. Via een prima opgezette aanval werd de snelle Pim Ratering diep gestuurd, de keeper kwam uit zijn doel en met een behendig balletje over de keeper werd het in de 36e minuut 1-0.
De mannen uit Boekelo hadden de smaak te pakken en de tegenstander kon niet meer dan achter de spelers van Boekelo aanlopen. Het prima voetbal werd beloond met een tweede doelpunt van wederom Pim, daar waar de assistent uit Vragender bleef vlaggen stond de goed leidende scheidsrechter op 1 lijn en keurde het doelpunt terecht goed. 2-0.
Dit was tevens de ruststand. De tweede helft moesten de mannen uit Vragender meer risico nemen om de aansluiting te forceren. Hierdoor kreeg het goed voetballende BSC Unisson meer ruimte en speelde bij vlagen goed combinatievoetbal. In de 66e minuut werd Pim weer diep gestuurd, door zijn snelheid en prima techniek passeerde hij voor de derde keer vanmiddag de keeper van Vragender, 3-0. De ploeg van René Belt bleef goed voetballen en via prima opgezette aanvallen was het Egbert Roossink en Martijn Brinkman die voor de 4-0 en de 50 verantwoordelijk waren. Er werd nog een doelpunt afgekeurd van Julian Weber maar dat mocht de pret uiteindelijk niet drukken. Een prima 5-0 overwinning waardoor BSC Unisson aansluiting krijgt bij de top 5. Volgende week speelt BSC Unisson 1 weer een thuis wedstrijd. Erix is te tegenstander, aanvang 14.00 uur

Hieronder nog enkele foto’s van het spelertje van deze week, Yannick Douwenga.