BSC Unisson 1 gaat voor plaats in nacompetitie

Het nieuwe seizoen staat voor de deur voor de 1e selectie van BSC Unisson. Voor het 2e jaar komt men uit in de 4e klasse. Een  nieuw seizoen met nieuwe kansen. Na de fraaie 5e plaats in het debuutseizoen in de 4e klasse, waarmee de doelstelling werd gehaald, heeft trainer/coach Rene Belt de lat voor dit seizoen nog hoger gelegd. Minimale doelstelling is het halen van de nacompetitie.

Dinsdag 15 augustus staat de eerste training op het programma. De selectie heeft dan ook van een langere zomerstop kunnen genieten dan normaal omdat de 1e competitiewedstrijd pas op 24 september a.s. wordt gespeeld, 3 weken later dan tot nu toe gebruikelijk.

De samenstelling van de selectie is ten opzichte van vorig seizoen iets gewijzigd. Mike Jansen is vertrokken naar Udi. Nieuwe spelers in de selectie zijn Michel ter Meer, overgekomen van de Tubanters, en Kobus Weiss, overgekomen van ’t Centrum. Vanuit de jeugd zijn Huub Hassink en Michel Tieberink aan de selectie toegevoegd.

Bij de begeleiding hebben wij afscheid moeten nemen van Rob Goldman die naar V.V. Haaksbergen is vertrokken. Aan de medische begeleiding zijn Patrick Schipper en Peter Warfman toegevoegd.

Voor meer info over BSC Unisson 1, klik hier