BSC Unisson blijft groeien

Zowel voor de afdeling voetbal als voor lopers/survivalrun is er een constante toestroom van nieuwe leden. Gevolg hiervan is dat er recent twee heuglijke feiten te vieren waren in Boekelo.

Zo werd Otis Barske als 500e lid van de afdeling voetbal door voorzitter Rob Stokkers in het zonnetje gezet. Otis traint sinds kort elke woensdag bij de kabouters en hoopt ooit in het eerste elftal zijn opwachting te maken.

In dezelfde periode is ook Marjolein Basnyoi feestelijk onthaald als 750e lid van de omni-vereniging. De groei die BSC Unisson doormaakt zit namelijk niet alleen in de afdeling voetbal; ook bij de succesvolle Survivalrun tak van de afdeling lopers is er een gestage toestroom van veelal jeugdige sporters. Marjolein Basnyoi is als – 750elid – toevallig ook lid van de afdeling voetbal en traint en speelt bij de dames 18+.

Ook zij werd door de voorzitter feestelijk verwelkomd en beiden (Otis en Marjolein) kregen een sportief welkomstgeschenk in de vorm van een tegoedbon voor sportartikelen.

Marjolein Basnyoi 750e lid van de omni-vereniging

Otis Barske als 500e lid afdeling voetbal