BSC Unisson F1 sluit geslaagd voetbaljaar af met winst op ouders

Op het fantastisch geprepareerde veld in de Morssink Veste werd het voetbalseizoen voor de F1 afgesloten met een heuse krachtmeting met de ouders. De vaders wisten de tot op het bot gemotiveerde F1 tot aan de rust nog op 2-2 te houden, maar de moeders konden ondanks hevig verweer en een fysiek overwicht een 3-2 nederlaag in de 2e helft niet voorkomen. Ondanks dat lieten de moeders zien dat vrouwenvoetbal bij BSC Unisson duidelijk in de lift zit.

ATT0

De F1 sloot op deze manier een toch al prachtig seizoen fraai af. Na de geweldige 2e plaats tijdens de voorjaarscompetitie werd op het afsluitende toernooi bij Avanti W in Glanerbrug een al even fraaie 3e plaats behaald.

Na de wedstrijd werd de barbecue ontstoken en werden er de nodige bbq worsten en veel meer lekkers gretig weggewerkt. Ter afsluiting van een voor spelers, ouders en leiding geweldig voetbaljaar werden spelers en leiding nog eens extra in het zonnetje gezet. Alle spelers ontvingen een medaille en een heus diploma en gingen trots en met volle maag naar huis.

ATT2ATT1

We willen de F1 bedanken voor een geweldig seizoen.

Detmar en Igor