BSC Unisson JO11-1 krijgt “Blauwe Kaart” van Enschedese Boys

In het kader van de sportiviteitcampagnes van de KNVB bestaat er sinds vorig jaar bij de pupillen de mogelijkheid om een tegenstander een blauwe kaart te geven na een sportief verlopen wedstrijd. Coach Gerrit Keesmaat van Enschedese Boys JO11-1 gaf het team van BSC Unisson trainer/coach Jan Bijl zo’n kaart, ondanks dat de onzen met een 3-7 overwinning naar Boekelo terugkeerden. Nog leuker wordt het als je bedenkt dat dit de eerste kaart was die De Boys uitdeelde.

Wedstrijdsecretaris Herbert Wilp van Enschedese Boys was vergeten de kaart door te geven en mailde de kaart op maandagavond alsnog naar wedstrijdzaken van BSC Unisson, met het excuus dat hij dit helemaal vergeten was aan de BSC Unisson leider te geven.

We zouden bijna een nog fraaiere blauwe kaart aan Enschedese Boys teruggeven, want dat is pas echt sportief, ruim verliezen en de tegenstander ook nog eens complimenteren voor een sportieve wedstrijd. Klasse Enschedese Boys, klasse Jan en klasse BSC Unisson.

Bij zo’n kaart hoort ook een code, door in te loggen op de blauwe kaart website, maakt het team van Jan ook nog eens kans op een leuke prijs.

Klik hier als je meer wilt weten over “De Blauwe Kaart”.

jo11bk

Om te voorkomen dat ieder ander dan onze JO11-1 er met een prijs vandoor kan gaan, hebben we de code uiteraard niet gepubliceerd, maar is alleen bij Jan bekend.