BSC Unisson klaar voor 23ste editie internationaal B-toernooi

De organisatie van het 3-daagse Internationaal B-toernooi/U16 van BSC Unisson heeft alle voorbereidingen afgerond en alles in gereedheid gebracht . Zaterdag 14 mei, zal voorzitter Rob Stokkers om 11.00 uur, onder naar verwachting aanmerkelijk koelere weersomstandigheden dan de afgelopen dagen het geval was,  de opening verrichten van wat al weer de 23ste editie is van dit alom gewaardeerde toernooi.

Toernooivoorzitter Edwin Duivelaar heeft ook dit jaar weer een interessant deelnemersveld weten samen te stellen met 10 teams uit 7 verschillende landen. Opvallend is dat de top 5 van vorig jaar ook deze editie weer haar opwachting in Boekelo zal maken. Aan de andere kant tellen we maar liefst 3 nieuwkomers, het Belgische KV Mechelen, B93 Kopenhagen uit Denemarken en het Nederlandse Brabant United. Evenals vorig jaar is het een toernooi voor O16 (U16) spelers, een jaar jonger dan de eerste 21 edities het geval was.

Voor meer info over het voetbalevenement van het jaar in Boekelo, dat voor de tweede keer op Sportpark De Zweede wordt gehouden, verwijzen we naar onze uitgebreide B-toernooi pagina’s, elders op deze site. Dit is de rechtstreekse link naar de bezoekersinfo.

bscubtoernooi20161Alles is de afgelopen dagen in gereedheid gebracht voor wat al weer de 23ste editie is van het in 1994 gestarte Internationaal BSC Unisson B-toernooi.

Na een voorbereiding die al vlak na de zomervakantie begon staat het organiserende BSC Unisson klaar voor voetballers, gasten, sponsoren en toeschouwers.

bscubtoernooi20164   IMG_7536 (Large)

Naast de inmiddels bekende omkleedruimtes van Trebbe Bouw en de Grolsch Biercarroussel is BSC Unisson erin geslaagd het gloednieuwe scorebord op tijd te plaatsen en is zelfs het pannaveld nog voor de opening speelklaar gemaakt.

IMG_7542 (Large)   IMG_7533

IMG_7539 (Large)   IMG_7543 (Large)

Terwijl terras, entree, wedstrijdsecretariaat en biertent werden opgebouwd, de vlaggen werden geplaatst, er honderden broodjes zijn gesmeerd en de teambordjes zijn klaargelegd, ging de muziekvereniging Unisson elders (binnen) op De Zweede onverstoorbaar verder met haar wekelijkse repetitie.

IMG_7535 (Large)

Maandag 16 mei rond 16.00 uur zullen we weten of het Servische Rad Beograd de titel heeft kunnen verdedigen en zo als eerste team gedurende de 23 edities het toernooi 3 keer heeft weten te winnen.