BSC Unisson O16 toernooi druk op zoek naar vervanger FC Groningen

Geheel onverwacht heeft FC Groningen zich vlak voor het begin van het BSC Unisson O16 toernooi a.s. Pinksteren van 3 t/m 5 juni in Boekelo teruggetrokken. Formeel wegens het niet op de been kunnen brengen van een representatief team. Groningen, dat zou debuteren in Boekelo, had als een van de eersten in november 2016 nota bene haar komst aan de organisatie al toegezegd.

Dat de betaald voetbalclub FC Groningen ervoor gezorgd heeft dat de organisatie, een paar dagen voor de aftrap van een toernooi waarvan in september de voorbereidingen al begonnen zijn, op allerlei fronten met de handen in het haar zit mag duidelijk zijn. Naar een vervangende deelnemer aan dit internationaal voetbaltoernooi voor O16 spelers (voor profteams) wordt druk gezocht.

Heeft U een representatief team, maar hebben wij nog niet aan U als vervanger gedacht, of heeft U vragen, neem dan contact op met Edwin Duivelaar, voorzitter van de O16-toernooi organisatie op 0652293259 of mail naar e.duivelaar@home.nl. Voor onderdak tijdens dit 3 dagen durende toernooi wordt gezorgd.

Het toernooi begint zaterdag 3 juni op Sportpark De Zweede in Boekelo om 12.00 uur met de wedstrijden Brabant United (winnar 2016) tegen Halstads BK uit Zweden en B.83 Kopenhagen tegen organisatie BSC Unisson (U18).

Voor meer info over ons toernooi klik alvast hier en kijk verder op deze site onder O16-Toernooi