BSC Unisson steunt team Kokki

Vital Sign rockt against kanker.
Liefhebber van rockmuziek of wil je het KWF op andere manier steunen, dan alleen geld te geven? Dan moet je vrijdagavond 1 juni op de Zweede zijn, want dan speelt de legendarische Boekelose coverrockformatie Vital Sign nog eenmaal om classics van the Police, Skunk Anansie, Heart, Guns ’n Roses, ABBA, Alice in Chains, Radiohead, U2, etc. ten gehore te brengen.
Onder de noemer BSC Unisson steunt team Kokki wordt dit optreden door 16 fans uit ons dorp georganiseerd. Zij kochten op een veiling tijdens een benefietavond ter ere van de veel te vroeg overleden oud-Boekeloër Iwan ‘Kokkie’ Kokhuis op 16 maart in Café de Cactus in Hengelo een concert van Iwans band Vital Sign.
Iwan Kokhuis zou dit jaar samen met echtgenote Dorien de Alpe d’HuZes fietsen. Omdat hij vijf jaar kankervrij zou zijn en op die manier iets terug wilde doen richting kankerfonds KWF. Maar bij Iwan Kokhuis uit Hengelo keerde de ziekte terug. Nadat hij op 38-jarige leeftijd overleed, gaan familie en vrienden nu voor hem op 6 en 7 juni de gevreesde Alpenreus op.
De entree bedraagt 5 euro en dit geld gaat volledig naar Team kokkie / Alpe d’HuZes. Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar bij Thuys Boekelo, COOP Boekelo, Primera Winters Enschede en op sportpark de Zweede in Boekelo. Meer info op de Facebookpagina ‘Team Kokki’
De zaal gaat om 20:00 uur open.
De opbrengst voor deze avond zal dan ook voor team kokkie/ Alpe d’HuZes (KWF) zijn.
Wees erbij, want net als de Rolling Stones kan het hun laatste concert zijn!