BSC Unisson trainerskorps jeugd bijna rond

Nieuwe gezichten en oude bekenden komend seizoen op de trainingsvelden van De Zweede en langs de lijn bij de diverse jeugdselecties. Tim Bouwhuis en Fred Rombeek zijn de nieuwe gezichten, terwijl Arjan, Andre, Mark en Jan hun contract allen verlengden. Eerder was al bekend dat de 3 ROC-trainers/coaches ook het komend seizoen weer aan de slag gaan op De Zweede.

TB2016   FR2016

Tim Bouwhuis (foto linksboven) en Fred Rombeek (foto rechtsboven) ondertekenen een 1-jarige verbintenis in het bijzijn van Robert Zoetman, jeugdcoördinator bij BSC Unisson. Tim vervangt Herwin Meijeringh als trainer/coach van de O19 (A) en Fred gaat bij de O17 (B) aan de slag als opvolger van Uwe van der Sar.

aw2016   AB2016

Arjan Wissink (LB) gaat zijn 9e seizoen (!!!) in als trainer van de O15-1 (C) selectie terwijl Andre Borgeling (RB) het bekende gezicht bij de O13-1 (D) blijft.

md2016   jb2016

Ook bij de O13-2 (D2) en de O11-1 (E1) bekende gezichten met Mark van Dijkhuizen (LB) en Jan Bijl (RB).

Afgelopen seizoen hebben Peter Bos, Jaques Klein Wentink en Niels Klaassen in het kader van hun Sportopleiding aan het ROC Twente diverse jeugdteams van BSC Unisson getraind en gecoached.  Zo verzorgden ze o.a. de trainingen van de E3, E4M, de F3 en de C2. Dit gaan ze ook komend seizoen doen.

roc trainers