Loopdoelen najaar 2017 Boekelopers, ook voor niet leden!

Zevenheuvelenloop en Snertloop. 

Ook komend najaar kun jij gezamenlijk met de Boekelopers naar onderstaande wedstrijden: 

ZEVENHEUVELENLOOP,  op 19 november a.s. te Nijmegen

Afstand: 15 km

De grote aantrekkingskracht van de NN Zevenheuvelenloop zit hem in het uitdagende parcours: 15 kilometer van Nijmegen naar Groesbeek en terug. De naam zegt het al; het is geen vlak parcours.

SNERTLOOP, op 3 december a.s. in De Lutte

Afstanden: 5,3 en 9,6 km

De Snertloop in De Lutte is een uitdaging voor zowel de prestatiegerichte als de recreatieve loper.

Lijkt het je leuk om mee te trainen voor één van beide wedstrijden, geef je dan zo snel mogelijk op (voor 6 september).

Loopervaring is noodzakelijk! Een half uur tot 45 minuten (voor de 5 en 10 km) tot een uur (voor de 15 km) hardlopen moet je vrij goed af gaan.
Na opgave ontvang je zo snel mogelijk een trainingsschema.

Start van de trainingen voor de Zevenheuvelenloop en de Snertloop op De Zweede is vanaf woensdag 13 september a.s. van 19.30 – 21.00 uur (op 12 woensdagavonden).

Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan o.a. loopscholing, looptechniek, ademhaling en leren luisteren naar je lichaam. Het loopprogramma varieert van korte- en lange afstand training. Iedere week is er een gezamenlijke duurloop. Voor leden van de Boekelopers zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

Kosten voor niet leden: € 25,-. (12 gezamenlijk trainingen en duurlopen, trainingsschema o.b.v. 3 trainingen per week).

Info Boekelopers: www.bscunisson.nl en Facebook: Boekelopers. 

Opgave trainingen met de Boekelopers per mail via lopers@bscunisson.nl

Opgave Zevenheuvelenloop: De individuele inschrijving loopt tot en met 8 november via de website: www.nnzevenheuvelenloop.nl Beperkt aantal deelnemers. Vol is vol!
Opgave Snertloop: deelname uitsluitend via voorinschrijving vanaf 1 september. Er is een limiet gesteld aan het aantal deelnemers. Website: www.loopgroep.nl
Deelnemers voor beide lopen moeten zich zelf inschrijven!


Clinic hardlopen voor beginners start op maandag 4 september

Altijd al willen hardlopen, maar tekens een ander excuus! Of al tijden niet meer gelopen en nog geen gelegenheid gevonden om de draad weer op te pakken!

Dan kun je instappen bij de 5 km clinic voor beginners bij de Boekelopers. Op 12 maandagavonden van 19.30 tot ca. 20.45 uur wordt er onder begeleiding getraind met als doel de 5 km van de Snertloop in De Lutte op 3 december a.s.

Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau lopen en bouwt langzaam en verantwoord aan de conditie. Onze trainer is een ervaren hardloper en kan je voorzien van de juiste tips die voor jou belangrijk zijn. Je wordt in de groep ook gemotiveerd door lopers om je heen!

Deze clinic begint met een informatieavond waarop zal worden ingegaan op het trainingsschema, kleding, schoeisel, blessurepreventie en andere zaken die van belang zijn voor het hardlopen.

Locatie: De Zweede, Boekelosestraat 275

Inschrijven
Stuur een mail met je gegevens (naam, adres, geboortedatum en shirt maat) naar lopers@bscunisson.nl

Kosten voor deze clinic € 55,- (inclusief 12 trainingen, loopschema, koffie/thee, inschrijving eindloop in De Lutte en functioneel loopshirt).

Beginnersschema, klik hier.

Kijk ook op Facebook Boekelopers en onze site www.bscunisson.nl voor nadere informatie.

Volg de Boekelopers ook op: