Genomineerden clubman/vrouw 2017-2018 bekend!

Ook dit jaar zal er met het Sportgala, vrijdag 15 juni, weer een clubman of vrouw uitgeroepen worden. Het bestuur heeft de onderstaande personen genomineerd en er kan gestemd worden tot en met woensdag 13 juni. Wij als activiteitencommissie hopen dat we op vrijdag 15 juni veel mensen kunnen begroeten, in galakleding, en de clubman/vrouw zal die avond bekend worden gemaakt.

Marloes Schoemaker

Deze enthousiaste dame is al enkele jaren lid van de sponsorcommissie en verzet voornamelijk achter de schermen erg veel werk. Logo’s opmaken, de lay-out van het programmaboekje verzorgen, posters voor activiteiten ontwerpen en tal van zulke werkzaamheden verricht zij wekelijks voor BSC Unisson. Daarnaast is Marloes ook actief loper.

Ronald Teeuw

Ronald is al jaren lang een fanatieke loper en is daarnaast ook nog eens looptrainer. Verder zit hij in de redactie van ons clubblad, de Flits, is hij één van de webmasters en houdt die zich bezige met overige communicatie binnen BSC Unisson.

Frank Winkelhorst

Sinds ruim een jaar is Frank verantwoordelijk voor alle materialen bij BSC Unisson. Wanneer er kleding, ballen, hesjes, pionnen of iets dergelijks nodig zijn, staat Frank altijd klaar en probeert hij dit z.s.m. voor elkaar te krijgen. Naast deze drukke functie is Frank ook nog eens lid van de kantinecommissie.

Marcel Spek

Na het overlijden van Charles van Aken vorig jaar is Marcel één van de kartrekkers van de Survivalbaan. Bijna dagelijks is hij met enkele anderen druk geweest om de Survivalbaan af te krijgen. Naast het survivallen is Marcel ook nog steeds actief loper en survivaltrainer.

Waarom uw naam en e-mail?

Om er voor te zorgen dat er unieke stemmen worden uitgebracht, vragen wij u een naam en e-mail adres in te vullen. Deze gegevens worden niet openbaar gemaakt!