Clubvoetbaldagen BSC Unisson bijna vol: nog enkele plaatsen beschikbaar

De laatste weken is het erg snel gegaan met de inschrijving voor de Clubvoetbaldagen op De Zweede. Vijf weken voor de aftrap van dit evenement hebben zich al 50 kinderen ingeschreven. Voor wie dit nog niet gedaan heeft en er graag bij wil zijn, schrijf je snel in want de organisatie heeft een maximum aantal van 60 deelnemers vastgesteld en vol=vol. De limiet is ingesteld om een hoge kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Bij meer dan 60 clubs worden tijdens de Zomervakantie de Clubvoetbaldagen gehouden. De eerste editie vorig jaar bij BSC Unisson was met zo’n 52 deelnemende kinderen een groot succes. Reden waarom tijdens de laatste week van de vakantie van 23 t/m 25 augustus op het hypermoderne Sportpark De Zweede de 2e editie wordt gehouden. Deze speciaal samengestelde voetbaldagen zijn geschikt voor elke voetballer van 6 t/m 13 jaar, jongen of meisje, lid of geen lid van BSC Unisson.

Drie dagen voetballen, pret en vrienden maken. Je wordt geheel verwend met nieuwe oefeningen, trucjes, lekkere lunches, te gekke animatie en een spetterende voetbaloutfit.

Je slaapt lekker thuis maar voor de rest ben je elke dag de gast van BSC Unisson. Ook ideaal voor (drukke) ouders dus.

De inschrijving is vanaf 1 februari geopend. Meld je nu aan voor deze topdagen in je vakantie en schrijf snel in want VOL is echt VOL!

DSC01360Wit je weten hoe leuk het was tijdens de 1ste editie van de Clubvoetbaldagen 2015 op De Zweede in Boekelo, klik dan hier voor het verslag met alle foto’s.


Let op! Deze 3 dagen op 23, 24 en 25 augustus van 09.00 – 17.00 uur kosten € 99 per persoon. Weten wat je hier allemaal voor krijgt, klik dan op onderstaande button.


voetbaldagen banner liggend