Clubvoetbaldagen bij BSC Unisson succes (update: nu met alle foto’s)

Voor het eerst worden op De Zweede in Boekelo bij BSC Unisson, de Clubvoetbaldagen gehouden voor spelers van 6 t/m 13 jaar. Ondanks de benauwde weersomstandigheden en een paar kleine kinderziektes helemaal in het begin zijn de 3 dolle Clubvoetbaldagen, met nog 1 dag te gaan, nu al een groot succes te noemen, afgaande op het plezier en enthousiastme van deelnemers en begeleiding.

Dennis Barink heeft alle dagen vastgelegd met zijn fotocamera. Voor het volledige fotoalbum, klik hier. Voor de link naar de foto’s op de site van de clubvoetbaldagen, klik hier.

3 dagen lang houden de 6 gediplomeerde BSC Unisson trainers de 52 deelnemers bezig met allerlei oefeningen, spellen en diverse wedstrijden om bekers en medailles. ’s Middags wordt er uitgebreid genoten van een gezamenlijke lunch, aangeboden door de plaatselijke Supermarkt Coop Ter Wengel.

coop

 

 

Niet alleen trainers en begeleiders vatten hun taken bloedserieus op, de jeugdige deelnemers doen zeker niet onder voor de in blauw/zwarte tenues gestoken vrijwilligers.

Onderstaand een korte foto-impressie.

clubvoetbaldagen 8   clubvoetbaldagen 13

De aanmeldingsprocedure had nog iets soepeler mogen verlopen volgens ingewijden, maar bij de lunch ging het al veel vlotter, alhoewel de boterhammen niet waren aan te slepen.

clubvoetbaldagen 18  clubvoetbaldagen 10  clubvoetbaldagen 12

clubvoetbaldagen 126   clubvoetbaldagen 127

Aan de oefeningen werd door iedereen fanatiek en met volle inzet meegedaan.

clubvoetbaldagen 16   clubvoetbaldagen 11

clubvoetbaldagen 6   clubvoetbaldagen 4

clubvoetbaldagen 101   clubvoetbal99

Uiteraard werd er regelmatig gedronken en aan uitrusten of massage op zijn tijd dachten de “heren” zelf wel.

clubvoetbaldagen 2   clubvoetbaldagen 5

Terwijl de jeugd de prijzen aan het verdelen is, moeten de oudere vrijwilligers zichtbaar bijkomen van de verrichtte inspanningen (en ze moeten nog een dag).

clubvoetbaldagen 20   clubvoetbaldagen 125

Jeugdcoördinator Robert Zoetman van BSC Unisson weet ook na 2 volle dagen nog de aandacht van iedereen te trekken.

clubvoetbaldagen 21