Competitie-indeling BSC Unisson 1 bekend

De KNVB District Oost, heeft gisteren de competitie-indeling voor het seizoen 2015/2016 voor de standaardelftallen bekend gemaakt. Voor BSC Unisson 1 staan er komend seizoen wederom in de 5e klasse B vooral derby’s op het programma tegen Twentse tegenstanders en is de aanvraag om indeling in de Gelderse klasse 5C opnieuw niet door de KNVB gehonoreerd.

Met de degradanten uit de 4e klasse TVV en Vosta, de oude bekenden Phenix (van trainer Edwin Kolkman) en Udi, het nieuwe zondagteam van Sp. Glanerbrug en illustere verenigingen met een rijke geschiedenis als Losser en het uit de 5e klasse A afkomstige La Première uit Almelo, staan er ook komend seizoen ongetwijfeld interessante ontmoetingen op het programma. Uit deze klasse zijn maar liefst 4 verenigingen gepromoveerd, te weten LSV, Buurse, Overdinkel en De Lutte.

DTC ’07 uit Dinkelland, het Delden van de nieuwe BSC Unisson trainer Rene Belt, FC Aramea, en SVV ’91 completeren de 5e klasse B dat het komend seizoen niet uit 14, maar “slechts” uit 12 teams zal bestaan.

Uiterlijk op vrijdag 10 juli worden de speelschema’s bekendgemaakt. Houdt hiervoor de nieuwssite van de KNVB in de gaten http://www.knvb.nl/nieuws/district/category/district/oost. Wegens vakantie zijn wij pas eind juli in staat e.e.a. op onze site te zetten.

De volledige indeling, klasse 5B, seizoen 2014/2015:

 1. BSC Unisson
 2. Delden
 3. DTC ’07
 4. FC Aramea
 5. La Première
 6. Losser
 7. Phenix
 8. Sp Glanerbrug
 9. SVV
 10. TVV
 11. Udi
 12. Vosta

Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar voetbal_wedstrijdzaken@bscunisson.nl.