Competitie-indeling BSC Unisson 1 bekend

De KNVB District Oost, heeft gisteren de competitie-indeling voor het seizoen 2014/2015 voor de standaardelftallen bekend gemaakt. Voor BSC Unisson 1 staan er komend seizoen in de 5e klasse B vooral derby’s op het programma tegen Twentse tegenstanders en zijn de Gelderse teams verhuisd naar de 5e klasse C.

Met de degradanten uit de 4e klasse Buurse en Bentelo (dat komend seizoen ook over kunstgras zal beschikken), de oude bekenden Phenix (van trainer Edwin Kolkman) en Udi en illustere verenigingen met een rijke geschiedenis als De Lutte, Losser en Sportclub Overdinkel, staan er ook komend seizoen ongetwijfeld interessante ontmoetingen op het programma.

DTC ’07 uit Dinkelland, Delden, FC Aramea, LSV en SVV ’91 completeren de 5e klasse B dat het komend seizoen uit niet 14, maar 13 teams zal bestaan.

Op vrijdag 11 juli worden de speelschema’s bekendgemaakt. Hou hiervoor de nieuwssite van de KNVB in de gaten http://www.knvb.nl/nieuws/district/category/district/oost. Wegens vakantie zijn wij pas eind juli in staat e.e.a. op onze site te zetten. 

De volledige indeling, klasse 5B, seizoen 2014/2015: 

 1. BSC Unisson
 2. Bentelo
 3. Buurse
 4. DTC ’07
 5. Delden
 6. FC Aramea
 7. LSV
 8. Losser
 9. De Lutte
 10. Phenix
 11. SVV ’91
 12. Sportclub Overdinkel
 13. Udi

Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar voetbal_wedstrijdzaken@bscunisson.nl.