Corona Up Date bestuur!

Corona? Ja, Corona….We hadden gehoopt er nu zo langzamerhand wel vanaf te zijn, maar helaas, het duurt nog even.

Ondertussen gaat bij BSC Unisson een aantal zaken al bijna als ‘business-as-usual’ door. De lopers en Survivalaars kunnen binnen grenzen nog redelijk hun ding doen. Voor de afdeling voetbal ligt dat wat anders, alhoewel….

De jeugd traint en ook de selectie en sommige (!) senioren werken hun trainingen af binnen de normen van het Corona-beleid.
Maar voor de rest is het kommer en kwel en staat alles stil. Geen bruisend verenigingsleven voorlopig. De kantine is en blijft dicht en verder activiteiten zijn er ook niet veel.

Het is een moeilijke tijd waar we toch met zijn allen door moeten.

En dat doen we inderdaad ook met zijn allen. Het verheugt ons erg dat iedereen “gewoon” haar/zijn contributie betaalt en ook onze sponsoren voelen zich zodanig betrokken bij ons dat we ook daar goed op verder kunnen bouwen.

Dank daarvoor!

Dat biedt alleen maar meer hoop en vertrouwen voor de toekomst.

Want wij zijn als bestuur, samen met verschillende commissies, niet stil blijven zitten. Nee, wij hebben de kans aangegrepen om een aantal structurele zaken verder te verbeteren waardoor we nog sterker uit deze periode komen. Zo hebben we de achterstand in de financiële administratie niet alleen volledig weggewerkt, maar heeft er ook een grondige herstructurering plaatsgevonden van onze financiële structuur. De komende tijd gaan we deze lijn doorzetten door de complete AO (Administratieve organisatie) van BSC Unisson (incl. afdelingen) verder te verbeteren en processen verder aan te scherpen. We denken daarmee bestuurlijk en organisatorisch helemaal klaar te zijn voor de toekomst.

Samen met het bestuur MFA houden we een goede vinger aan de pols voor wat betreft Corona steunmaatregelen vanuit de overheid. Mede daardoor staan we er (ook financieel) nog best goed voor!

Die sporthal gaat er komen!

Wat we ook samen met het bestuur MFA doen is de “weg naar de sporthal bewandelen”. Want die gaat er echt komen. De laatste maanden is daar  door verschillende personen binnen bestuur MFA keihard aan gewerkt. De definitieve tekeningen zijn afgetikt en het zal niet lang meer duren voordat de schop de grond in gaat.

 

Kortom, het lijkt nu nog even doorbijten, maar de eerste lente-signalen dienen zich (letterlijk en figuurlijk) onmiskenbaar aan. En als de zon dan straks eindelijk doorbreekt en “de wereld weer open gaat”………

Dan zijn wij er klaar voor!

 

Bestuur BSC Unisson