De “Arno Wargerink tribune” gaat er komen!

Op 3 september is het precies 1 jaar geleden dat Arno Wargerink na een kort ziekbed plotseling is overleden.

Arno laat een grote leegte achter al helemaal binnen BSC Unisson, waar hij -als trekker van de sponsorcommissie- een enorm positieve bijdrage aan de club heeft geleverd. Één van de grote projecten die Arno nog graag wilde realiseren was een tribune langs het hoofdveld.

Een ereschuld.

Wij hebben Arno in zijn laatste dagen beloofd dat die tribune er hoe dan ook ging komen. Tijdens zijn uitvaart, die ook op de Zweede plaatsvond, hebben we dit nogmaals bevestigd door ook te onthullen dat die te bouwen tribune de “Arno Wargerink tribune” zou gaan heten.

Maar zo makkelijk gaat dat niet. Een tribune bouwen kost een hoop geld. Na een aantal magere corona-jaren is de bodem van de schatkist voor BSC Unisson wel in zicht. En met de huidige inflatie en energieprijzen in het verschiet zal die ook niet weer gauw gevuld zijn. En toch vinden we met zijn allen dat de Arno Wargerink tribune er moet komen!

Wat te doen?

Gelukkig hebben wij dan initiatiefrijke leden die blijven zoeken naar een oplossing om onze belofte aan Arno gestand te doen. Uit die creativiteit is het volgende mooie idee geboren:

Uitgifte van certificaten t.b.v. realisatie Arno Wargerink tribune.

We geven iedereen de kans om een bijdrage te leveren aan de realisatie van de tribune. We willen certificaten uitgeven die door sponsoren, leden of wie dan ook gekocht kunnen worden (iedereen mag zijn steentje bijdragen). Na een aantal jaren kunnen de certificaten weer worden ingeleverd en krijgt een ieder zijn geld weer netjes terug. We kopen dan de certificaten als het ware terug, zodat het eigenlijk gewoon een lening is (het kost je dus niets).

De financiële en juridische voorwaarden zijn we op dit moment aan het uitwerken zodat e.e.a. ook netjes volgens de regels uitgevoerd kan worden.

Om geen tijd meer te verliezen beginnen we nu al met een voorinschrijving. Via deze voorinschrijving kun je aangeven voor welk bedrag je straks een certificaat wilt aanschaffen. Er zijn certificaten beschikbaar met een waarde van € 50,- € 100,- € 500,- € 1.000,- en € 5.000,- .

Wij nemen dan na de voorinschrijving contact met je op om de exacte voorwaarden te bespreken en e.e.a. formeel vast te leggen. Bij de voorinschrijving zit je formeel nog nergens aan vast.

Wil je ons helpen de belofte naar Arno in te lossen? Het zou geweldig zijn!
Ga naar Certificatenactie om je bijdrage kenbaar te maken.

Samen krijgen we dat voor elkaar!

 

Bestuur BSC Unisson