Een grote pluim voor alle BSC Unisson parkeervrijwilligers Military

De Military 2015 zit er weer op. Door de geweldige inzet van jullie allemaal is deze Military voor BSC Unisson de succesvolste ooit geworden. Mede door het schitterende herfstweer was de opkomst hoog (60.000 bezoekers alleen al op zaterdag) en is er op de verschillende parkeerplaatsen, waar BSC Unisson al jaren het parkeren tot ieders tevredenheid verzorgd, een extra druk komen te liggen.

Op het Rutbeek hebben de parkeerders een extra weide in gebruik moeten nemen, hetgeen de laatste jaren nooit nodig was. Het parkeren aan de Boekelosestraat was in het begin wat tam, want VIP’ers komen altijd wat later!! Maar ook daar werd uiteindelijk door de jongens elk vrije plek benut zodat iedereen een plaatsje had. Tenslotte, voor BSC Unisson het belangrijkste, de fietsenstalling. Hier is uit voorzorg een extra weide opengesteld, wat uiteindelijk ook nodig bleek te zijn. Je kon over de fietsen lopen.

military20151

Het enthousiasme waarmee iedereen zich heeft ingezet is een voorbeeld hoe een club zich naar buiten toe moet uit uitdragen. En als bekend levert het parkeren BSC Unisson een aardig bedrag op, waar weer leuke dingen mee kunnen worden gedaan.

Namens het hele Military-team bedankt voor een geweldig weekend.

Richard Lijftogt