Einde bouw survivalrunbaan is in zicht! (update)

De bouw van de survivalrunbaan vordert gestaag, het eind komt in zicht! De bouwtoppers Marcel en Iwan hebben, met hulp van velen, menig uurtje gewerkt en dat is te zien in de grote hoeveelheid hindernissen die nu klaar zijn. Naast het fysiek bouwen van de hindernissen zijn er ook nog de nodige administratieve zaken die geregeld moeten worden, hierbij moet je denken aan baanregels, veiligheidskeuring, verzekering en trainingsplannen. Ook dit begint steeds meer vorm te krijgen, We moeten wel constateren dat wij zowel bij de bouw als de ondersteunende zaken de inspirerende energie van Charles van Aken erg missen! Mocht je ons nog willen helpen met bouwen laat het dan even weten! Aanmelden kan via survivalrun@bscunisson.nl

De testtrainingen zullen met ingang van 5-10-2017 gaan beginnen. We kiezen ervoor om met een klein clubje ervaren survivalrun atleten te beginnen. Dit zijn besloten trainingen, we kunnen dan de baan testen, aanpassingen doorvoeren en trainingsmethoden uitdenken. Aansluitend gaan we vanaf 1-1-2018 de vereniging openstellen voor ervaren survivalrun atleten die graag bij Boekelopers survivalrun willen komen trainen. Vanaf 1-4-2018 is er de mogelijkheid voor nieuwe onervaren survivallaars te komen trainen onder begeleiding van ervaren trainers. De reden waarom we deze datum aanhouden is omdat de koude en natte wintermaanden voor nieuwe instroom geen gunstig moment is om te beginnen met de uitdagende trainingen, tevens geeft het ons tijd de laatste puntjes op de i te zetten. Er zijn zeker ook plannen om, op termijn, met jeugd te beginnen. Deze plannen zijn nu nog niet concreet, we willen eerst een solide organisatie neerzetten om deze specifieke groep goed te kunnen begeleiden. Maar een jeugdtak zal er zeker komen.

We houden jullie op de hoogte en jullie zien ons snel in de netten en touwen hangen op de nieuwe baan bij sportpark De Zweede.

Heb je belangstelling voor Boekelopers survivalrun of wil je meer informatie, neem dan even contact op met survivalrun@bscunisson.nl we zullen zo snel mogelijk reageren.

Groeten,

Detmar en Kyra