Fitness (in onderzoek): Ben jij geïnteresseerd in fitness op De Zweede dan is deze pagina iets voor jou. Lees gauw verder.

Hoe mooi zou het zijn om de sportieve activiteiten op De Zweede (voetbal, lopers, survivalrun) uit te breiden met een professionele fitness-inrichting. Daar wordt op dit moment serieus over nagedacht. Het plan is dat BSC Unisson een fitness mogelijkheid gaat creëren in de ruimte boven de kleedkamers.

Wij zorgen voor professionele fitnessapparatuur en dito begeleiding. De fitness is dan te gebruiken door zowel bestaande leden als nieuwe leden. De tarieven staan uiteraard nog niet vast, maar bestaande leden kunnen tegen een gereduceerd tarief fitnessen, dat is al wel zeker. We denken aan b.v. de al bekende meer-sporten korting van BSC Unisson

We hebben geïnteresseerden vanaf 19 september gevraagd ons belangstellingsregistratieformulier in te vullen. In een maand tijd hebben 68 mensen positief geregeerd. Voldoende basis voor het Bestuur, MFA en (beoogde) fitnessbegeleiders om met deze informatie serieus aan de slag te kunnen gaan. Het belangstellingsformulier is inmiddels om die reden gedeactiveerd.

Uiterlijk medio november 2017 zal duidelijk zijn of met fitness op De Zweede in 2018 wordt gestart. We zullen dit, zoals U van ons gewend bent, rond die tijd via deze site communiceren.

Heeft U vragen over het onderwerp fitness, stuur dan een mail naar info@bscunisson.nl, o.v.v. fitness.