Laatste dag om je op te geven voor de vrijwilligersavond (update 6)

“Update: inschrijving gesloten”. Tot en met dinsdag 25 augustus kun je je nog opgeven voor de jaarlijkse vrijwilligersavond van BSC Unisson. Opgeven voor deze traditionele avond die vrijdag 28 augustus wordt gehouden op en rondom De Zweede, doe je door (met partner) verderop in dit bericht het opgaveformulier in te vullen. Het bestuur van BSC Unisson wil met deze traditionele vrijwilligersavond alle vrijwilligers (vrouwen/mannen, lopers/voetballers, jong/oud) bedanken die zich het afgelopen seizoen verdienstelijk hebben gemaakt voor BSC Unisson en hebben bijgedragen aan een 1ste succesvol jaar op De Zweede.

Omdat het Bestuur denkt dat de partner de stille kracht is achter de vrijwilliger van BSC Unisson, zijn de partners dit jaar mede uitgenodigd.

Het organisatiecommittee, bestaande uit Gerard, Arno en Henk, ontvangt de vrijwlligers vanaf 18.30 uur met koffie in het clubhuis op De Zweede. Voor de liefhebbers is er een sportief intermezzo in de vorm van klootschieten. En aangezien je van sporten lekkere trek krijgt staat er aansluitend vanaf 21.00 uur een overheerlijke BBQ klaar.

Geef je uiterlijk 21 augustus op door onderstaand formulier volledig in te vullen (wel/geen partner en opgave activiteiten) en op de verzenden knop te drukken. Het formulier wordt automatisch bezorgt bij het organisatiecommittee. Er wordt verder geen bevestiging of uitnodiging gestuurd, dus prik datum en tijd vast in de agenda.


Aanmeldingsformulier Vrijwilligersavond BSC Unisson

[contact-form-7 id=”28361″ title=”Aanmeldingsformulier vrijwilligersavond BSC Unisson 2015″]