Ladies night BSC Unisson: nog tot vandaag 9 maart tijd je op te geven (update 3)

Vandaag de laatste dag om je voor de Ladies night van a.s. vrijdag 13 maart op te geven. Inmiddels hebben zich, naast het vrouwenteam, zo’n 15 meiden uit de B, D en E jeugd van BSC Unisson opgegeven. Het is echter ook vooral bedoeld voor niet-leden die nieuwsgierig zijn hoe leuk vrouwen/meidenvoetbal bij BSC Unisson kan zijn, dus geef jouw vriendinnetje ook op. Tijdens de Ladies night, een activiteit die enkel en alleen voor vrouwen en meiden bestemd is, blijven de deuren voor de mannen gesloten (behalve voor een enkele trainer), zij mogen alleen kijken, niet meedoen.

We gaan een gezamenlijke training houden voor zowel jeugdspeelsters als oudere speelsters. Je hoeft alleen maar sportkleren en sportschoenen mee te nemen. Heb je geen voetbalschoenen, maar gewone sportschoenen, geen probleem, we trainen op kunstgras.

Iedereen kan zich nog tot maandag 9 maart aanmelden, jong, oud, lid of geen lid. Ook ervaring speelt geen rol. Vriendinnetjes, buurmeisjes en moeders zijn dus van harte welkom! Uiteraard hopen we dat diegenen die jullie zelf uitnodigen en besluiten te gaan voetballen, dit bij BSC Unisson gaan doen.

Na de tijd is er tijd voor een hapje en een drankje en hopen wij dat het een gezellige avond gaat worden. Het programma zal starten om 18.00 uur en eindigen zo rond de klok van 21.00 uur. Voor diegenen die het dan nog heel gezellig vinden…..!

Heb jij je nog niet opgegeven en lijkt het jou leuk om op de ladiesnight op 13 maart op De Zweede te komen, meld je dan voor 9 maart aan door een E-mail te sturen naar: nandine_03@hotmail.com of vraag naar een aanmeldingsformulier in de kantine. Graag leeftijd, ervaring en evt. team vermelden. En….. wanneer je op het laatste moment besluit om toch deel te nemen ben je ook zonder aanmelden van harte welkom.

Uiteraard wordt er ook aan de moeders van jeugdige speelsters gedacht en zal er tijdens de training koffie of thee beschikbaar zijn.

Flyers met nadere informatie en een aanmeldingsstrookje zijn o.a. te verkrijgen bij restaurant Fleur de Sel in Boekelo. Fleur de Sel is sponsor van Dames 1 en zal ook de hapjes op 13 maart verzorgen!

ln

Groetjes Nandine, 1 van de organisatoren (naast Moniek, Joyce, René en Frank).