Gezocht: trainer/coach BSC Unisson B1 seizoen 2016/2017 (herhaalde oproep)

BSC Unisson is voor het komende seizoen 2016/2017 op zoek naar een enthousiaste jeugdtrainer/coach voor het B1 (selectie)team dat uitkomt in de 2de klasse, voor minimaal 2 trainingen in de week en coaching op wedstrijddagen.

We vragen: Kandidaten, minimaal in het bezit van TC-3 KNVB, die ervaring hebben met het trainen en coachen van jeugd van 12 jaar en ouder en die beschikken over de competenties daadkracht, discipline en enthousiastme. Indien gewenst moet de geschikte kandidaat een VOG kunnen overleggen.

We bieden: Een voortreffelijke accommodatie met kunstgras, goede medische voorzieningen, pannaveld, 400 meter hardloopbaan, perfecte materialen en een trainersvergoeding. Daarnaast de mogelijkheid tot deelname aan de trainersstaf van het U19 team dat jaarlijks deelneemt aan haar eigen U16 toernooi met nationale en internationale BVO’s.

Trainingsdagen en -tijden zijn in overleg nader te bepalen.

Belangstellenden voor de openstaande vacature(s) voetbal Jeugd (technische zaken) kunnen reageren door te mailen naar de jeugdcoördinator van BSC Unisson, Robert Zoetman, jeugdcoordinator@bscunisson.nl.


Voor deze en alle overige vacatures, bekijk onze vacaturekrant.