Grote Clubactie BSC Unisson zaterdag 19 september van start

Ook dit jaar doet BSC Unisson weer mee met de Grote Club Actie 2015 om een mooi bedrag voor de vereniging op te halen. Vorig jaar kwam de gehele opbrengst van maar liefst € 2.000 ten goede aan de actie voor een Pannaveldje op De Zweede.

 

Start actie
De lotenverkoop gaat dit jaar van start op zaterdag 19 september. Vanaf die dag komen de jeugdleden van de C, D en E-jeugd van BSC Unisson langs de Boekelose en Usselose deuren en bij familie en vrienden om te proberen zoveel mogelijk loten te verkopen.

Prijzen
Naast de hoofdprijs van € 100.000,-, de Volkswagen Up en diverse fraaie reischeques, zijn in de loterij van de Grote Clubactie nog veel meer mooie prijzen te winnen. De winkans is in 2015 fors gestegen t.o.v. 2014 (opgave organisatie Clubactie), door een flinke uitbreiding van het prijzenpakket. Bij een gelijk aantal verkochte loten, is de winkans gestegen van 1:5000 in 2014 naar 1:89 in 2015!

Kosten en opbengsten
De loten kosten ook dit jaar weer € 3,00 per stuk. Hiervan gaat 80%, oftewel maar liefst € 2,40 naar BSC Unisson. Ook dit jaar komt de opbrengst weer ten goede aan de actie Pannaveldje De Zweede. Met de verwachte opbrengst komt realisatie nu wel echt dichtbij.

Meer weten?
Ga voor meer info naar de site van de Grote Clubactie. Heeft U specifieke vragen over BSC Unisson en de Grote Clubactie, gebruik dan ons contactformulier.

Enkele aandachtspunten (voor verkopers en kopers)
Onderstaand een aantal aandachtspunten van belang voor zowel de verkopende jeugdleden als de lotenkopers.

  • Er wordt gewerkt via een eenmalige machtiging. Dit heeft als groot voordeel dat de lotenverkopers slechts 1 keer bij de mensen langs hoeven en dat zij niet met geld over straat moeten
  • Er mag dus geen geld worden aangenomen!
  • In elk verkoopboekje moet duidelijk de volledige naam van de speler en elftal genoteerd worden
  • Er word verwacht dat iedere speler wel een aantal loten verkoopt
  • De actie gaat van start op zaterdag  19 september 2015 en er kan meerdere weken met de boekjes worden gelopen
  • Ook dit jaar zullen we weer mooie  prijzen ter beschikking stellen voor de beste lotenverkopers.Enkele aandachtspunten (voor verkopers en kopers)

In de week van 14 september komen Ronald van Raalte en Patrick Barels langs om de boekjes aan de teams te overhandigen en eventueel verder toe te lichten.

Namens de BSC Unisson Grote Clubactie commissie

Ronald van Raalte en Patrick Barels