In memoriam: Jan Vos

Afscheid van een erelid.

Afgelopen maandag 3 april 2017 bereikte ons het droeve bericht van het overlijden van ons erelid

Jan Vos

Jan was, samen met zijn vrouw Gerda, jarenlang betrokken en zeer actief bij (toen nog) vv Unisson.

Jan vervulde de nodige functies binnen de club, zoals jeugdleider en jeugdbestuurslid. Ook was hij jarenlang grensrechter van het eerste elftal. Hij bereikte hier -in de gloriedagen van Unisson 1- zelfs de fantastische mijlpaal van 250 wedstrijden!

Ook in die tijd al stond zijn vrouw Gerda altijd aan zijn zijde, niet alleen om aan te moedigen, maar ook om bij te springen waar nodig. Zo namen ze jarenlang het wassen van de trainingspakken van de selectie voor hun rekening.

De beide dochters Rita en Hanny kregen de liefde voor de club met de paplepel ingegoten en het is dan ook niet verwonderlijk dat ze beiden een actieve rol hebben vervuld o.a. bij ons Internationale B-toernooi.

Heel trots was Jan als zijn kleinzoon zondagmiddag op de Zweede met het eerste elftal aan de aftrap stond. Tot het laatst waren ze dan ook van de partij om Michel en zijn medespelers aan te moedigen.

Bijzonder mooi was de promotie naar de 4e klasse van afgelopen seizoen.

De gezondheid van Jan liet al wat te wensen over, maar hij was toch, samen met vele andere supporters, op de Zweede aanwezig om samen met de spelers het feest mee te vieren.

We verliezen in Jan Vos niet alleen een erelid, maar vooral ook een prettig en positief mens.

We zullen hem missen, maar niet vergeten!

We wensen Gerda, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe de komende periode. 

Bestuur BSC Unisson