Kastelenloop Diepenheim Loopdoel Boekelopers 2017

Het voorjaar loopdoel voor de Boekelopers is de Kastelenloop in Diepenheim geworden. Deze wedstrijd, op 14 mei, bestaat uit een halve marathon individueel of als teamestafette en gaat door de mooie omgeving van Diepenheim. Het parcours is deels onverhard.

Halve Marathon (individueel). Afstand: 21 km.

De halve marathon bestaat uit 3 verschillende ronden. Gestart wordt met de Nijenhuis-Molenbeekloop van 7 kilometer, na de doorkomst in Diepenheim vervolgen de lopers het parcours met de Warmelo-Westervlierloop van 9 kilometer en er wordt afgesloten met de Huize Diepenheim-Reggeloop van 5 kilometer.

Voor de individuele halve marathon zijn maximaal 350 startplekken beschikbaar.

Team Estafette. Afstand: 21 km

Voor de team estafette kunnen zich 3 lopers aanmelden. Eerste loper loopt 7,2 kilometer, de tweede 8,9 kilometer en de laatste 5,0 kilometer. Per afstand komt 1 loper van het team in actie. Gestart wordt met de eerste loper en de Nijenhuis-Molenbeekloop van 7,2 kilometer, na de wisselzone start de tweede loper met de Warmelo-Westerflierloop van 8,9 kilometer en er wordt door de derde loper afgesloten met de Huize Diepenheim-Reggeloop van 5,0 kilometer.

Er kunnen zich maximaal 150 teams inschrijven, dit is inclusief bedrijventeams!

Informatie: www.kastelenloopdiepenheim.nl

Lijkt het je leuk om mee te doen, individueel of aan de estafette (vorm dan een team van 3 lopers) en geef je op bij je trainer. Opgeven kan tot uiterlijk 1 maart. De eerste individuele lopers hebben zich al aangemeld, ook zijn er inmiddels al enkele teams die meedoen.

Inschrijving voor de wedstrijd dient door de deelnemers zelf gedaan te
worden, wacht niet te lang er zijn een beperkt aantal deelnemers die van
start kunnen. Voor een trainingsschema wordt gezorgd.

Opgave per mail kan ook via rcteeuw@gmail.com