BSC Unisson beschikt aan de Boekelosestraat 275 in Boekelo (Gem. Enschede) over een supermodern eigentijdse sportaccommodatie met 2 voetbalvelden (waarvan 1 kunstgrasveld), een groot trainingsveld, een kunstgras pannaveld, een vierbaanshardloopbaan en een 600 m² grote survivalbaan. Er zijn 8 kleedruimtes met uitgebreide douchegelegenheden en separate toiletruimtes en invalidentoiletten. Verder is een deel van de kantine, van waaruit de bezoeker zicht heeft op alle velden, ingericht voor de jeugd met allerlei spellen, een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel. Buiten beschikken we over een groot overdekt terras en diverse speeltoestellen voor de jeugd.

Bezoekadres en routeplanner Sportpark De Zweede

Clubhuis:              De Zweede
Straat:                  Boekelosestraat 275
PC/plaats:            7548 AS Boekelo
Telefoon:              053-4282689
 

Klik op bovenstaand kaart op “meer opties” om de route naar BSC Unisson te plannen.

In het vervolgscherm vult U nu een adres als vertrekpunt in (boven Boekelosestraat 257) en U krijgt daarna meerdere routes te zien, waarvan U er 1 kiest. Ook heeft U hier de mogelijkheid de route naar uw smartphone te sturen.

Let op! De google map leidt U naar het begin van de 200 meter lange oprijlaan (aan de Boekelosestraat 257) naar het Sportpark De Zweede (Boekelosestraat 275).

Mocht bovenstaande google map, om welke reden ook, niet beschikbaar zijn, dan kunt U als alternatief hier klikken om naar de site van routenet te gaan. Het adres van onze accommodatie De Zweede kunt U hier boven vinden onder bezoekadres.

Sportpark De Zweede (foto vanuit drone op 23 augustus 2014)

Luchtfoto de zweede

Plattegrond De Zweede

Toegangsreglement De Zweede

SL372301