Louis Timmer stratenvoetbaltoernooi met 12 teams

Aanstaande zaterdag 27 mei wordt het traditionele 7 x 7 Louis Timmer Stratenvoetbaltoernooi voor de derde keer gehouden op sportpark De Zweede. Er zal om 16:00 uur worden afgetrapt en om uiterlijk 20:00 uur zal de laatste wedstrijd gespeeld zijn. De teams moeten zich om 15:30 uur melden bij het wedstrijdsecretariaat.

Voor aanvang van de eerste wedstrijden zal er een minuut stilte in acht worden genomen in verband met het overlijden afgelopen weekend van BSC Unisson lid Charles van Aken.

6 De Smeerpoetsen 6 Het Tweede Elftal

De wedstrijden beginnen even na 16.00 uur, na de gememoreerde 1 minuut stilte. Volgens planning is de laatste wedstrijd om 19.57 uur afgelopen. Dit keer is er geen finale, maar speelt iedereen in de poule een keer tegen elkaar, dus elk team speelt 5 wedstrijden van 12 minuten. De wedstrijden worden gespeeld op kunstgras op een half veld met 7 spelers inclusief keeper.

Zoals al jaren gebruikelijk zijn er geen scheidsrechters, maar spelbegeleiders aanwezig. Dit jaar zijn dat Arno Wargerink, Gerard Roossink, Nieck Exterkate en Robby Bellers.

Op het laatst nog een afmelding ontvangen van “teamschotel het 5e” wegens gebrek aan spelers, maar een compliment aan Jasper Wennink die op heel korte termijn nog een team wist samen te stellen en het de toepasselijke naam “Het vervangende team” heeft gegeven.

Gezien het feit dat er met “etenstijd” gevoetbald wordt zullen de hamburgers, braadworsten en gehaktballen ook dit jaar weer aanwezig zijn. In het clubgebouw op De Zweede zal na de wedstrijden een feestavond plaatsvinden met gezellige muziek en er zullen voldoende hapjes en drankjes aanwezig zijn voor een aantrekkelijke prijs.

Doe je niet mee, dan kun je natuurlijk altijd even langs komen om te kijken. Je bent van harte welkom.