Louis Timmer toernooi wederom succes

Afgelopen weekend stond natuurlijk helemaal in het teken van de promotie van ons eerste elftal, maar op zaterdag stond ook het jaarlijkse Louis Timmer Toernooi op de agenda. De spelers van het eerste elftal mochten niet deelnemen, maar desondanks waren er toch 12 teams opgetrommeld om het tegen elkaar op te nemen.

Alle teams waren netjes op tijd en zo kon voorzitter Rob Stokkers om 15:50 de opening doen. Tijdens de opening hebben we even een minuut stilgestaan bij het overlijden van Dini Timmer (vrouw van Louis). Ook hebben we dit jaar een nieuw spandoek laten maken wat zichtbaar is op de foto van het vijfde elftal.

Andere jaren werd er op twee niveaus gespeeld, maar vanwege het geringe verschil in kwaliteit en de massale aanvraag om recreatie te mogen spelen is er besloten om enkel recreatie te voetballen. Er waren twee poules gemaakt van zes teams en aansluitend waren er kruisfinales tussen de nummers één en twee. De uiteindelijke finale ging tussen Holland Sport en het Vijfde Elftal.

Mede door de inbreng van Edwin Kolkman wist het Vijfde Elftal, dat onder de hoede stond van de geblesseerde Benno ten Asbroek, met 3-1 te winnen van het Holland Sport van Johan Nijhuis. Voor het vijfde elftal was deze overwinning een mooie opsteker, want de ploeg komt de afgelopen seizoenen in competitieverband steeds niet verder dan de tweede plek.

lt20161

Via deze weg wil ik alle vrijwilligers bedanken die een bijdrage hebben geleverd om het toernooi wederom succesvol laten te verlopen.

lt20162Na afloop ging in de kantine het grote scherm naar beneden om de finale van de Champions League uit te kunnen zenden. Nadat deze wedstrijd was afgelopen en geëvalueerd is de kantine netjes afgesloten.

We hebben met zijn allen een geslaagde dag gehad en de clubkas is ook weer mooi gespekt! Onder andere de Golden Oldies waren er nog erg lang, maar die hebben zoveel meters gemaakt dat ze er zelfs kramp van kregen (zie foto onder).
Tekst en foto’s: Arjan Wissink