BSC Unisson supporters met 2 bussen naar beslissend promotieduel in Zwolle (update)

We gaan met 2 volle bussen zondag naar Sportcomplex Het Hoge Laar in Zwolle voor de beslissende promotiewedstrijd om een plek in de 4e klasse tegen FC Ulu Spor. De bussen vertrekken om 12.15 uur vanaf De Zweede, aanwezig 12.00 uur. BSC Unisson verdedigt zondag in de uitwedstrijd die om 14.00 uur begint een 2-1 voorsprong uit de heenwedstrijd. Een 3e bus met spelers, begeleiding, spelersvrouwen en bestuur vertrekt een 1/2 uur eerder.

We zijn trots op deze grote supportersschare. Geen plek meer in de bus, ga dan voor deze ene keer op eigen gelegenheid (carpoolen?). Onze jongens kunnen alle steun gebruiken bij het verwezenlijken van het gestelde doel, promotie. En volgens de laatste berichten gaan er inderdaad nog veel fans individueel met de auto naar Zwolle.

Bij winst of een gelijkspel speelt BSC Unisson komend seizoen in de 4e klasse. In dat geval is er zondag vanaf 18.00 uur een instuif op De Zweede. Meer info ogenblikkelijk na afloop van de wedstrijd op deze site en op facebook.

Bij verlies volgen er 2 nieuwe promotiewedstrijden op 2 en 5 juni tegen de verliezer van Het Centrum tegen Hoonhorst. De winnaar plaatst zich alsnog, terwijl de verliezer nog een 3e mogelijkheid op promotie krijgt tegen de verliezer van FC Aramea tegen E’Boys. Die wedstrijden worden gespeeld op 9 en 12 juni.