Onderstaand alle nieuwsbrieven die door de Stichting MFA De Zweede zijn uitgegeven.

Voortgang De Zweede december 2014 (bron: www.boeke-loos.nl)

voortgangdezweede122014

De Zweede nieuwsbrief juli/augustus 2014 (bron: www.boekelo.info)

dezweede nieuws jul;i

De Zweede nieuwsbrief mei 2014 (bron: www.boekelo.info)

zweedenieuws

De Zweede nieuwsbrief mrt 2014 (bron: www.boekelo.info)

niews dezweede 03143

De Zweede nieuwsbrief dec 2013 (bron: www.boeke-loos.nl)

de zweede nieuwsbrief dec 13

De Zweede nieuwsbrief okt 2013 (bron: www.boeke-loos.nl)

 

de zweede

de zweede 2

de zweede 3

de zweede 4

MFA laatste nieuws (bron: webmaster@bscunisson.nl)

 

Het nieuwe MFA op Sportpark Boekelo zal toch niet “Het Teesink” gaan heten. Helaas stuitte dit op allerlei praktische bezwaren in verband met de eigendomsrechten op de naam “Het Teesink”.

Het stichtingsbestuur van het MFA zal samen met de commissie DOEN helaas op zoek moeten naar een nieuwe naam voor het gebouw.

mfa

Stand van zaken juni 2013 (bron: Nieuwsbrief MFA)

 

Nieuwe naam voor het MFA
De nieuwe naam voor het MFA zal zijn “Het Teesink”. Het aantal inzendingen was groot en het was opvallend hoe veel suggesties er met betrekking tot de naam “Teesink” gedaan zijn. Daarbij vonden we het ook wel passend, omdat dit gebied historisch gezien een band heeft met deze naam. Ook andere suggesties als “de Zweede” , “iets met Noaber”, “iets met drie” zijn in overweging genomen. De naam voor het sportcomplex is nog niet bepaald.

Er zijn 2 inzendingen geweest die de naam “Het Teesink” hebben voorgesteld. Deze inzendingen waren van Mini Homeyer en J.E. M. Kamp, jullie zullen binnenkort een leuke prijs van ons ontvangen! 

Financiën
Nog steeds lopen de laatste onderhandelingen ivm de financiering en ook zijn we nog in afwachting van de uitspraak van de belastingdienst. 

Planning
Alle partijen gaan er vanuit dat eind 2013 het gebouw in gebruik genomen kan worden!

mfa

 Stand van zaken eind mei 2013 (bron: Nieuwsbrief MFA)

 

Bouw
Achter de schermen is men al druk bezig met de voorbereidingen voor de bouw. Deze zal pas op het terrein aanvangen op het moment dat aan alle financiële voorwaarden is voldaan.

Financiën
En nog steeds kunnen we helaas niets anders melden dan dat we wachten op een akkoord van de belastingdienst en het Stichtingsbestuur van het Nijmeijerlegaat. Hoewel we met z’n allen niet twijfelen aan de goede afloop, zijn de laatste loodjes ook in dit proces het zwaarst.

Ondertussen is de commissie DOEN (Draagkracht, Organisatie En Naamsbekendheid) van start gegaan. Zij zullen de komende maanden hun plannen ontvouwen om heel Boekelo en omstreken te betrekken bij de totstandkoming van de accommodatie.

Planning
Alle partijen gaan er vanuit dat eind 2013 het gebouw in gebruik genomen kan worden!

 

mfaStand van zaken eind april 2013 (bron: Nieuwsbrief MFA)

 

Bouw Op dinsdag 23 april hebben we de intentieverklaring met de bouwcombinatie ondertekend. Dat wil zeggen dat we met elkaar een overeenkomst aangaan op het moment dat aan alle financiële voorwaarden is voldaan.

_MG_3179 uit [1024x768]

(Voor vlnr) Lucas Haafkes, Hennie Westerveld, Arend Stokkers, (achter vlnr) Walt Been en Hein Trebbe

Financiën Op dit moment wachten we nog op een formeel document van de gemeente (waarover het besluit al genomen is), zodat de belastingdienst en onze financier (Stichting van het legaat van de gebroeders Nijmeijer) de langverwachte handtekeningen kunnen zetten. Ondanks de pressie van onze kant en goede wil van diverse ambtenaren, schijnen de wegen des gemeentes ondoorgrondelijk lang te zijn… Ook is dinsdag 23 april de commissie van start gegaan die zich bezig gaat houden met communicatie en sponsoring. Zij zullen van zich laten horen!

Planning Alle partijen gaan er vanuit dat eind 2013 het gebouw in gebruik genomen kan worden!