Nieuwe trainer BSC Unisson O17 Fred Rombeek laat er geen gras over groeien

Technische Zaken van BSC Unisson heeft onlangs in de persoon van Fred Rombeek een nieuwe trainer aangetrokken voor de O17 voor het seizoen 2016/2017. En dat hij er geen gras over laat groeien bleek al afgelopen donderdag toen hij, nog voor de zomervakantie, de hele groep bij elkaar riep op De Zweede. Tevens kon er kennis  worden gemaakt met de eveneens nieuwe leiders Benno ten Asbroek en Stefan Olink, die beiden ook nog in het 4e voetballen.

O17 openingsbijeenkomst

Fred Rombeek (links) legt de O17 zijn plannen uit

Er werd even kort teruggekeken op het afgelopen seizoen, maar al snel ging het over doelstellingen als ontwikkeling, strijd, mentaliteit en motivatie. Anders dan vorig jaar gaat Fred met zijn volledige team elke zaterdag op pad.

Namens Technische zaken woonden Arjan Wissink, Jeugdcoördinator Bovenbouw, en Robert Zoetman,  Jeugdcoördinator Algemeen, de bijeenkomst bij.

Als de voortekenen op deze avond niet bedriegen dan zal het nieuwe O17 heel anders voor de dag komen dan het afgelopen seizoen. We wensen Fred, Benno, Stefan en de O17 veel succes en plezier toe de komende najaarscompetitie in de 3e klasse.

Tekst en foto: Robert Zoetman.