Schrijf je nu in voor het Louis Timmer Stratenvoetbaltoernooi (update 2)

Met nog 3 weken te gaan hebben zich inmiddels 6 teams ingeschreven voor het traditionele Louis Timmer Stratenvoetbaltoernooi dat op zaterdag 30 mei voor het eerst, net als zoveel activiteiten dit jaar, op De Zweede wordt gehouden. De wedstrijden beginnen om 16:00 uur, einde 20.00 uur, maar dan is het toernooi nog niet afgelopen, we gaan nog gezellig verder…..Gezien het succes van vorig jaar is wederom gekozen voor de zaterdag. Geef je daarom snel op, want de ervaring is dat het na een aarzelend begin plotseling altijd volstroomt met aanmeldingen en VOL=VOL.

Dit zijn de teams die tot nu toe hebben ingeschreven:

Prestatie:
– Alle ballen op mot (Martijn Brinkman – A1)
– Tweede elftal (Robin Tieberink)

Recreatie:
– ’t Honk (Michel Tieberink)
– Teamschotel het vijfde (Eddy Levers)
– Golden Oldies (Raymon Boon)

Dames:
– Powerstringgirls (Nandine Mansveld)

Het Louis Timmer Stratenvoetbaltoernooi 2015

lt

Na het succesvolle experiment vorig jaar, als afsluiting op en van De Grobbe, hebben wij er dit jaar wederom voor gekozen het toernooi op zaterdag plaats te laten vinden. Op zaterdag 30 mei zal er om 16.00 uur worden afgetrapt en de laatste wedstrijd zal uiterlijk om 20.00 uur zijn gespeeld, Gezien het feit dat er met “etenstijd” wordt gevoetbald, zullen er hamburgers, braadworsten en gehaktballen voor een zachte prijs aanwezig zijn.

In het clubgebouw De Zweede zal na de wedstrijden een feestavond worden gehouden met een drive-in. Hapjes en drankjes worden ook nu tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden.

Op het Louis Timmer toernooi wordt 7 tegen 7 gespeeld (waaronder één keeper). Opgeven kan t/m zondag 25 mei (2e Pinksterdag) door te mailen naar Arjanwissink4@hotmail.com. Geef je snel op, want VOL=VOL. Inschrijfgeld is € 10 per team.

Dit jaar wordt er voor het eerst in 3 poules gestreden: heren prestatie, heren recreatie en dames.

Bij opgave vermelden:

  • Naam teamcaptain
  • Naam Team
  • Deelname in heren recreatie/heren prestatie/damesLouis Timmer Stratenvoetbaltoernooi

Dus noteer in je agenda:

  • Zaterdag 30 mei 2015
  • Louis Timmer Stratentoernooi
  • Teamcaptains melden uiterlijk 15.45 uur
  • Wedstrijden 16.00 – 20.00 uur
  • Opgave t/m 25 mei 2015
  • arjanwissink4@hotmail.com