Een goed onderhouden veld blijft visitekaartje voetbalvereniging

Ook in de maand december is er nog nog voldoende werk te verrichten op De Grobbe, aldus het hoofd van de onderhoudsploeg van BSC Unisson, Gerrit Timmer. Gerrit is ondanks een leeftijd waarop menigeen al jaren van het pensioen geniet nog dagelijks op de velden in Boekelo te vinden. Goed onderhouden velden zijn volgens hem het visikaartje van elke voetbalvereniging en dat kan zelfs Gerrit niet alleen en dus is er in de loop der jaren een hechte vriendenonderhoudsploeg (in goed Nederlands) onstaan.

IMG_0907[1]IMG_0896[1]

Gerrit Timmer zelf wil, volgens ingewijden, nog 2 jaar doorgaan tot aan zijn 80ste verjaardag. Hij en John Hankamp zijn dagelijks op de velden te vinden. Samen met onder andere Ab Kleinlugtenbeld (die bij hoge uitzondering ontbrak wegens ziekte), zorgen zij voor een perfect uitziend De Grobbe, voorzover dat mogelijk is bij een complex van tientallen jaren oud.

IMG_0897[1] IMG_0891[1]

In het najaar spelen vooral de vele gladde vallende bladeren op de velden een negatieve rol. Dus moet onze onderhoudsploeg hebben gedacht “wat ze bij de NS met de vallende blaadjes overkomt in de herfst, overkomt ons op De Grobbe mooi niet”. Vele uren worden in november en december dan ook besteed aan het bladvrij houden van de velden.

Overigens kan dit hechte ervaren team altijd uitbreiding gebruiken, zodat Gerrit, volgens eigen zeggen, ook eens een vrije “vrijdag” kan nemen. Interesse of meer weten, neem contact op met bestuurslid Accommodatie Gerrit Waanders of mail naar mailto:accommodatie@bscunisson.nl


Ab wensen we namens BSC Unisson van harte beterschap en hopen hem spoedig weer gezond op De Grobbe aan te kunnen treffen.