Ook Pim kan nieuw gelijkspel BSC Unisson 1 niet voorkomen

Afgelopen zondag stond de laatste wedstrijd van het jaar op De Zweede op het programma. Zou pupil van de week Pim van Offenbeek het team van trainer/coach Stefan Sogtoen naar de 5e overwinning kunnen schreeuwen of zou zijn team als Koning van de gelijke spelen eindigen in 2014. Uiteraard is de trouwe bezoeker van deze site al op de hoogte van het (alweer) 6e gelijke spel (1-1) in 12 wedstrijden, waardoor men nu al 9 wedstrijden ongeslagen is (inclusief de top 4), maar de achterstand op de beide rechtstreekse promotieplaatsen zo langzamerhand wel groot is geworden.

Mogelijk door het uitblijven van een gehoopte overwinning en het gezellige etentje van het eerste team na de wedstrijd, bleef ook het wekelijkse verslag helaas uit en worden we onthouden van de details van de fraaie gelijkmaker van Egbert Roossink in de 2e helft na een 0-1 stand bij rust. Maar dan hebben we altijd nog het leuke fotoverslag van Rene Zoetman van Pim als pupil van de week tijdens de wedstrijd BSC Unisson 1 – Phenix 1 op 14 december 2014.

pimvanoffenbeek8   pimvanoffenbeek2

Pim deed er alles aan om iedereen en vooral de trainer en het eerste elftal een leuke middag te bezorgen. Hij praatte voor de wedstrijd nog op de scheidsrechter in en zelfs het doelpunten maken deed hij voor, maar ook dat leverde helaas niet de volle winst op.

pimvanoffenbeek5   pimvanoffenbeek6

De trainer nog wat instructies geven en een balletje hoog houden. Pim had een drukke middag als Pupil van de week. En hij had zich al gauw ingeburgerd, zo kunnen we uit de foto’s onder opmaken.

pimvanoffenbeek3   pimvanoffenbeek4

pimvanoffenbeek1

De reactie van Jeanet van Offenbeek, de moeder van Pim, op facebook willen we u niet onthouden:

“Vandaag was Pim pupil van de week. Hij heeft 100% genoten! Dank aan de dames Wendy Zoetman en Renate Winters-Trebbe maar ook een groot dank je wel voor de spelers en begeleiders van het 1e elftal! Leuk hoe iedereen omging met Pim”.
 

Foto’s: Rene Zoetman