Vind werk via AB Oost en steun meteen onze club

ab oost

Ben je op zoek naar werk en hou je van aanpakken? Of ben je ondernemer en zoek je tijdelijk vakkrachten? Wie zich meldt bij AB Oost, kan de perfecte baan of de ideale medewerker vinden én tegelijkertijd de club steunen. De arbeidsbemiddelaar uit Oost-Nederland en BSC Unisson gaan namelijk op een unieke manier samenwerken. We vroegen Rob Stokkers, clubvoorzitter en Igor Bömer, commercieel directeur van AB Oost waarom en hoe.

ab oost(1)

Waarom gaan jullie samenwerken?

Rob: “BSC Unisson bruist van energie en enthousiasme, zeker na de verhuizing naar onze prachtige nieuwe accommodatie de Zweede. Sponsoren zijn van groot belang voor de vereniging. Wij proberen op een andere manier samen te werken. Denk aan bijdragen in natura voor een toernooi of grondwerk voor het pannaveld. De samenwerking met AB Oost past daar ook in.”

Igor: “Mijn zoon voetbalt hier bij de jeugd, dus ik heb een binding met de club. We willen als AB Oost liever anders sponsoren dan gewoon geld geven. Daarom zijn we een tweejarige samenwerkingsovereenkomst aangegaan, met een optie op nog een jaar. Als wij extra omzet genereren, is een percentage daarvan voor de jeugdafdeling van de club.”

ab oost (3)

 

Wat doet AB Oost precies?

Igor: “AB Oost bemiddelt in flexibele arbeid in Oost-Nederland. Van oorsprong waren we alleen in de agrarische sector actief. Door de jaren heen breidde onze dienstverlening zich verder uit. We werken voor bedrijven in de land- en tuinbouw, groenvoorziening, hoveniers, grond- weg- en waterbouw, bouw en logistiek. Eigenlijk alle sectoren waar werkschoenen en werkkleding aan te pas komen. Onze medewerkers weten van aanpakken en zijn flexibel en gedreven. Dagelijks werken er zo’n 3.000 werknemers bij ongeveer 6.000 bedrijven. Wie meer over ons wil weten, kan kijken op onze site www.aboost.nl.”

Wat houdt de samenwerking in?

Igor: “In Boekelo en omgeving willen veel jonge mensen aan het werk. Ook zijn er genoeg bedrijven actief in de sectoren die wij als AB Oost bedienen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe klanten én naar enthousiaste medewerkers. Zeker nu de vraag naar flexibele arbeid groeit, hebben we werk te bieden. Soms zelfs met een opleiding erbij. Ondernemers of werkzoekenden kunnen zich dus bij ons melden. Als zij dat doen via BSC Unisson, heeft de club recht op een deel van de omzet. Een echte win-winsituatie dus.”

ab oost (2)

Hoe kunnen werkzoekenden en bedrijven zich melden?

Igor: “Via www.aboost.nl/werkenviaBSCUNISSON kunnen zij hun gegevens én hun verzoek achterlaten, dan nemen wij contact op. Wij hopen op een grote respons. Gezamenlijk steunen we zo BSC Unisson, een club die we allemaal een warm hart toedragen.”

Rob: “De samenwerking met AB Oost zien we met vertrouwen tegemoet. We zijn benieuwd of deze nieuwe constructie voor alle partijen de gewenste vruchten gaat afwerpen.”