Stembus verkiezing BSC Unisson clubman gesloten

Het is zover, we gaan de genomineerden voor de titel clubman of clubvrouw weer bekend maken! Wie wordt de opvolger van de eerste Clubman/-vrouw van BSC Unisson, Arno Wargerink. Een kleine wijziging t.o.v. vorig jaar, het aantal genomineerden is beperkt tot 4.

Stemmen t/m donderdag 18 mei

Er zijn ontzettend veel vrijwilligers bij de vereniging betrokken die zowel vóór als achter de schermen heel wat werk verzetten. Toch kan er maar één persoon clubman of clubvrouw van het jaar 2017 worden. Stem nu op diegene waarvan jij vindt dat diegene het heeft verdiend! Je kunt 1 stem uitbrengen t/m 18 mei 23.59.59 uur.

Update 20 mei 14.00 uur: i vm een sterfgeval binnen BSC Unisson gaat het Sportgala vanavond NIET door

Update 19 mei, 00.01 uur: Er zijn 331 stemmen uitgebracht, de stembus is gesloten en we hebben een winnaar.

Sportgala-avond en de uitslagen

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens het tweede Sportgala op De Zweede op zaterdagavond 20 mei. Dan zal tevens het sportteam en de topscorer van het seizoen 2016/2017 bekend worden gemaakt. Overigens is deze avond niet alleen toegankelijk voor leden, maar ook niet leden uit de dorpsgemeenschap(pen) zijn van harte welkom op deze avond.

Onze 4 genomineerden

En om U een handje te helpen, onderstaand de verdiensten van Charles, Tom, Ronald en Gerrit in het afgelopen seizoen:

Charles Bekkers

Als lid van de Technische Commissie van BSC Unisson is Charles coördinator onderbouw. Hij is aanspreekpunt voor de ouders, spelers en trainers (van de jongste jeugd tot en met de JO11) als er vragen en/of opmerkingen zijn. Charles neemt zijn taken erg serieus en probeert er alles aan te doen om alle randzaken voor de desbetreffende teams te optimaliseren. Naast deze functie is Charles altijd bereid om te helpen bij andere activiteiten. Zo begeleidt hij met enige regelmaat de Pupil van de Week bij thuiswedstrijden van het eerste elftal.

Tom Bezoen

In de buitenploeg is Tom Bezoen een belangrijke kracht. Meerdere dagen in de week is Tom aanwezig om er samen met de overige leden van de buitenploeg voor te zorgen dat ons De Zweede er netjes uit blijft zien. Ook is Tom erg druk met het wel en wee van de robotmaaier die sinds enkele weken op De Zweede rondrijdt. Verder is Tom met enige regelmaat achter de bar te vinden om kantinedienst te draaien.

 

Ronald Teeuw

Ronald is al vele jaren enthousiast loper bij de Boekelopers. Sinds vorig jaar combineert hij dat ook met het geven van training op woensdagavond, nadat hij met goed gevolg het diploma looptrainer heeft gehaald. Daarnaast is Ronald  redactielid van clubblad Flits en verantwoordelijk voor het lopersdeel . Ook is Ronald één van de webmasters van BSC Unisson en verantwoordelijk voor het Boekelopers en survivalrun deel van de BSC Unisson website. Nieuwsberichten, berichten over wedstrijden en ledenactiviteiten; Ronald draait er zijn hand niet voor om. En als er dan hulp nodig is bij de wedstrijden zoals de Kerstloop, Partnerloop of de Militarycrossloop dan doet hij dat ook met veel plezier. En moet er gezocht worden naar nieuwe clubkleding voor de lopers, dan heeft Ronald al heel snel uitgezocht welk merk de beste aanbieding heeft.

Maar het beperkt zich niet alleen tot de Boekelopers. Ronald is een clubman pur sang. Hij draagt BSC Unisson niet alleen een warm hart toe, maar handelt daar ook naar. Al jarenlang neemt hij het initiatief om mee te doen met de Playback show en helpt hij bij de entree tijdens het B-toernooi met Pinksteren.  Ronald in een paar woorden omschreven: Enthousiast, stimulerend, verbindend en gedreven.

1 Gerrit Waanders

Gerrit Waanders

Gerrit was vorige jaar genomineerd omdat hij de hele bouw van de Zweede heeft begeleid! Hij verdient een nieuwe nominatie omdat hij het afgelopen seizoen gewoon doorging met het continue verbeteren van ons Sportcomplex en MFA. Denk aan zonnepanelen, pannaveld, geluidsinstallatie, camerabewaking, etc. Of dat nog niet genoeg is steekt Gerrit daarnaast al zijn spaarzame vrije uren in het Algemeen Bestuur, maar is hij vooral mede-organisator van het O16-toernooi en verantwoordelijk voor o.a. de algehele inrichting en de gastgezinnen.


Stemmen doe je hier

Je kunt stemmen door 1 van de 4 genomineerden aan te vinken en vervolgens op de stemknop te klikken. Mocht je problemen ondervinden bij het stemmen, dan graag melden via webmaster@bscunisson.nl. Met vragen over deze verkiezing kun je terecht bij Nandine Mansveld.

Stemmen kun je hier of rechtsboven op deze site.

[yop_poll id=”5″]

 


Tekst: Nandine Mansveld