Teams Sven Heinink en Jordi Brinkman winnaars Louis Timmer Toernooi

Afgelopen zaterdag stond het jaarlijkse Louis Timmer Stratenvoetbaltoernooi op de agenda. De hoeveelste editie dit inmiddels is hebben we niet kunnen achterhalen, maar om 16:00 uur heeft voorzitter Rob Stokkers de opening gedaan van wat in ieder geval de 3e editie was op een tropsch heet Sportpark De Zweede. Er werd eerst een moment stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan de vorige week plotseling overleden Charles van Aken.

  

Foto LB: 1 minuut stilte voor Charles van Aken en foto RB de altijd trouw aanwezige dochter, schoonzoon en kleinkinderen van Louis Timmer, de naamgever van het toernooi.

Om 16:15 uur werd er begonnen met de eerste wedstrijden en de laatste wedstrijd was om 20:00 uur afgelopen. Er werd gestreden op recreatie en prestatieniveau en vooraf was het voor de organisatie weer een lastige klus om deze zo goed mogelijk in te delen.

Tijdens het toernooi lieten alle deelnemers zich van de goede kant zien en zodoende hoefden spelbegeleiders Arno Wargering, Nieck Exterkate, Robby Bellers en Eddy Levers enkel de standen bij te houden. Deze werden vervolgens tijdig ingeleverd bij Monique Kip en Gerrit Wolffer Op Veldmeijer die als wedstrijdsecretariaat (zie foto boven) alles netjes onder controle hadden.

Bij de recreatie was op het laatste moment nog een team weggevallen, maar gelukkig wist Jasper Wennink uit de JO15-2Gd nog een team bij elkaar te krijgen. Super Jasper!! Dit team bestond voornamelijk uit jeugdige spelers uit de JO15-2Gd. Om voldoende spelers (maar vooral volwassenen)  te hebben bij dit team, heeft Arjan Wissink bij dit team meegedaan. Een andere organisator (Egbert Roossink) was beschikbaar om bij een team met voornamelijk spelers van Victoria’28 in te vallen, zodat we over een deelnemersveld van 12 teams beschikten.

               

Bovenstaand een vooral warme impressie met uitzonderlijk hoge temperaturen voor eind mei van dit toernooi voor jong en oud, man en vrouw, lid en geen lid.

In de recreatiepoule eindigden de Smeerpoetsen en Sven Heinink & Co (spelers Victoria’28) met een gelijk puntenaantal bovenaan in de poule. Het team van Sven Heinink had echter een beter doelsaldo en kon zodoende tijdens de prijsuitreiking een kratje bier in ontvangst nemen. Bij de prestatie was er één team dat alle wedstrijden wist te winnen. Het team van de gebroeders Brinkman wist alle wedstrijden winnend af te sluiten en kregen hiervoor ook het welverdiende kratje bier. Verzorger Rob Goldman hoefde gelukkig niemand van het veld af te halen en had het preventief tapen van enkels als enige werkzaamheden deze middag.

   

Foto LB: Prijswinnaar Prestatieklasse en foto RB: Prijswinnaar recreatieklasse.

Na de prijsuitreiking was het tijd voor de verloting. Er werden heerlijke vleesschotels van Wagelaar en passe-partouts voor het Internationaal B-jeugdtoernooi verloot. Deze prijzen waren geregeld door Remy van der Beek en Joyce Boksem.

   

Tussen de wedstrijden door kon er bij Robert Westendorp, Tom Bezoen en Johan Zoetman een broodje hamburger en/of een broodje braadworst gehaald worden en in de kantine zorgden André Börgeling, Dennis Barink, Marjon Dijks en Lauri ten Cate voor de drankjes.

Foto boven: hard werken voor deze, speciaal voor het Louis Timmer toernooi, ingevlogen 3-sterren Michelin koks

Het Louis Timmer Toernooi zou de laatste activiteit zijn in het seizoen 2017-2018 die door de Activiteitencommissie geregeld wordt, maar vanwege het droevige bericht vorige week zaterdag waren wij genoodzaakt om het Sportgala uit te stellen. Momenteel is de nieuwe datum bekend. Op vrijdag 23 juni zal het Sportgala BSC Unisson plaatsvinden op De Zweede.
Wij zullen de komende periode gaan bekijken welke activiteit we volgend jaar allemaal op de agenda zetten. Mocht u goede ideeën hebben dan kunt u die sturen naar recreatie@bscunisson.nl

Via deze weg wil ik alle vrijwilligers die het Louis Timmer Toernooi mogelijk hebben gemaakt nogmaals bedanken!!

Gezelligheid is nog altijd troef tijdens het Louis Timmer Stratenvoetbaltoernooi

Namens de activiteitencommissie,

Arjan Wissink

Foto’s Geertjan Preyde en tekst Arjan Wissink